detector.media
13.08.2014 17:32
Послуги кабельного провайдера «Воля» з осені подорожчають
Послуги кабельного провайдера «Воля» з осені подорожчають

Провайдер кабельного телебачення «Воля» планує з осені збільшити ціну на послуги в середньому на 7%. Таку інформацію після запиту до прес-служби поширив «Інтерфакс».

 

Прес-служба провайдера повідомила, що це вимушений захід, спричинений насамперед істотним зростанням собівартості виробництва сервісу. Частково зростання пов'язано з девальвацією гривні і відповідно зростанням витрат на закупівлю прав на трансляцію телеканалів і пропуску інтернет-трафіку (купівля відбувається в іноземній валюті). Зростання собівартості також пов'язане з підвищенням цін на інші складові собівартості - електроенергію, обладнання й матеріали для обслуговування мереж, послуги підрядних організацій.

 

«Розуміючи, що наші споживачі, як і вся країна, переживають складні часи, компанія взяла на себе дві третини цих збільшених витрат. Однак всі витрат компанія не може компенсувати, тому ціни на послуги міняються, в середньому всього на 7%. При цьому вартість обладнання й робіт з підключення залишаються незмінними. Крім того, ми намагалися зробити так, щоб тарифні зміни найменше зачепили абонентів із регіонів, постраждалих внаслідок бойових дій; зокрема для жителів Донецької і Луганської областей абонплата залишиться такою самою», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що компанія «Воля-кабель» зазнає постійного тиску на сході України, проте намагається виконувати  зобов'язання перед абонентами.

 

Також 1 серпня генеральний директор компанії Джордж Жембері повідомив, що компанія планує вивести на самоокупність п'ять власних кіноканалів Cine+ за два-три роки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY