«Люстрація» на каналі ZIK оновлює формат

«Люстрація» на каналі ZIK оновлює формат

29 Травня 2014
4072
29 Травня 2014
17:56

«Люстрація» на каналі ZIK оновлює формат

4072
«Люстрація» на каналі ZIK оновлює формат
«Люстрація» на каналі ZIK оновлює формат

Програма Люстраційного комітету Майдану Львівщини «Люстрація» від неділі, 1 червня, виходитиме одразу з двох студій - «ZIK-Львів» і нової - «ZIK-Київ». Відтак оновлюється і розширюються формат і тематика проекту, повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі збільшиться кількість «вуличних» онлайн-включень у прямий ефір з різних українських міст і містечок, а не лише зі Львова. Також побільшає експертів, які аналізуватимуть призначення на найвищі посади в країні, оцінюватимуть перші кроки нової влади. Тематика програми із західноукраїнської стане загальноукраїнською.

 

«Зміна формату програми «Люстрація», зміщення її акцентів із західноукраїнської тематики на загальноукраїнську стало можливим після відкриття 25 травня нової студії ZIK у Києві. Відтак телеканал виходить на загальнонаціональний рівень, - говорить генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов. - Це суттєво позначиться на програмному наповненні телеканалу - з'являться нові авторські проекти».

 

Зі слів пана Добродомова, надалі одночасно з двох студій також виходитимуть програми «Народний контроль» і «Прямим текстом», адже студія у столиці дасть змогу залучати більшу кількість експертів, політиків, державних і громадських діячів для участі у прямих ефірах.

 

Темою майбутнього ефіру «Люстраціїї», що стартує на телеканалі ZIK о 21:00 1 червня, стане передвиборна програма новобраного Президента України Петра Порошенка. У студію «ZIK-Львів» запрошені керівник Львівського штабу Петра Порошенка Олег Мандюк і довірена особа Петра Порошенка - Богдан Дубневич. У студії «ZIK-Київ» чекають керівника загальноукраїнського штабу Петра Порошенка - Віталія Ковальчука.

 

Модераторами першого ефіру оновленої «Люстрації» редакційний комітет визначив - у львівській студії журналіста програми «Люстрація» Мар'яну Гайдучик. У київській студії працюватиме автор і ведучий програми журналістських розслідувань «Народний контроль», генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

Нагадаємо, з 28 лютого телеканал ZIK надав вечірній прайм-тайм п'ятниці Люстраційному комітету Майдану Львівщини для проведення відкритої громадської люстрації, як того вимагав Майдан. Фігурантів люстрації, модераторів прямих ефірів та експертів програми визначає Редакційна рада Комітету. Контент програми не є власністю телеканалу ZIK та є у вільному доступі для використання всіма медіа, громадськими організаціями.

 

З 27 квітня прямі ефіри проекту «Люстрація» почали виходити у прайм-таймі неділі.

 

25 травня телеканал ZIK відкрив нову студію в Києві 15-годинним прямоефірним «EкSTREAM Марафон. Вибори Президента», упродовж котрого були майже 200 стрім-трансляцій та прямих включень від 30 знімальних груп із усіх регіонів України. Сім ведучих у студії прийняли майже сто гостей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4072
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3480 дн. тому
Добродомов чи не єдиний хто залишився із підстилок режиму януковича у Львові!!!Цей козел ще й захотів стати депутатом, напевно щоб одразу перебігти у раді до недобитків януковича!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду