Керівника Першого національного змусили написати заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)

Керівника Першого національного змусили написати заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)

18 Березня 2014
12596
18 Березня 2014
20:23

Керівника Першого національного змусили написати заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)

12596
Керівника Першого національного змусили написати заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)
Керівника Першого національного змусили написати заяву про звільнення (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 18 березня, тимчасово виконуючий обов'язки генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександр Пантелеймонов написав заяву про своє звільнення з посади.

 

Про це повідомляють у Facebook журналісти Ольга Червакова і Олександр Аронець.

 

«Півгодини тому депутати ід Свободи /Ілленко, Мирошниченко, Бенюк/ викрали і вивезли в невідомому напрямку голову НТКУ Олександра Пантелеймонова. Очевидці бачили, як його побитого, з розбитим чолом виштовхали з ліфта НТКУ, потім поставили перед камерою і зажадали назвати прізвища людей, які впливали на редакційну політику. Потім запхали в джип і увезли, начебто,"каятися на майдан". Депутат Ігор Мірошниченко підтвердив, що Пантелеймонов з ними, але відмовився надавати інформацію, де саме. Сьогодні Пантелеймонов написав заяву про звільнення», - пише Ольга Червакова.

 

«Змусили написати керівника Першого національного Пантелеймонова заяву про відставку. За часів Януковича спочатку був заступником Бенкендорфа з інформаційної політики, тобто особисто зомбував українців і переконував, що пакращення вже наступило, і коли людей вбивали, показував серіали про "русскую армию", а останній рік був керівником телеканалу», - заявляє Олександр Аронець.

 

У Facebook він також опублікував фото заяви пана Пантелеймонова про звільнення.

 

Згодом в НТКУ підтвердили, що иконувача обов'язків генерального директора Першого національного каналу Олександра Пантелеймонова змусили написати заяву про звільнення з посади та вивезли у невідомому напрямку. Про це телефоном «Радіо-Ера» повідомив радник генерального директора Національної телекомпанії України Денис Замрій.  

 

«Детектор медіа» з власних джерел стало відомо, що зараз Олександра Пантелеймонова відпустили. Але на дзвінки він не відповідає.

 

Пізніше стало відомо, що пан Пантелеймонов підтвердив свою відставку в ефірі Громдського ТБ.

 

Начебто це фото заяви Олександра Пантелеймонова про звільнення з 18 березня

 

Нагадаємо, що 7 березня Національна телекомпанія України (Перший національний) оголосила про відновлення співпраці із «Савік Шустер студією». Перший випуск «Шустер live» на Першому у 2014 році вийшов 7 березня.

 

Олександр Пантелеймонов також повідомив, що НТКУ планує розпочати співпрацю зі «Спільнобаченням» на каналі «Перший Ukraine». Водночас припинена співпраця зі студією V-TV, яка робила програму «Останнє попередження». «Ні, цього всього у нас в ефірі вже немає. Всі ці погані програми ми прибрали зі свого ефіру давним-давно», - сказав пан Пателеймонов.

 

Наприкінці лютого Перший національний надав ефір «Громадському ТБ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12596
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3693 дн. тому
Ганебне явище, що тут казати... Мені цікаво, що Томенко скаже з цього приводу на своєму засіданні. Мене розчарувало, як лояльно він поставився до Климчука. Якщо тут також буде лояльність до свободівців... ГАНДЬБА!!!
11
3693 дн. тому
Вот видео, где его бьют!http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/03/18/7019478/
11
3693 дн. тому
Моральные уроды!!!!! Саша в жизни мухи не обидел!!!! Где Лещенко с Найемом и всем их вонючим громадским отстойником? Или это нормально теперь в Украине?
Sasha
3693 дн. тому
не били??? Видео добавьте с его кабинета! Это позор! Это народные депутаты? Это гопники прикрывающиеся мандатом!!! И ради чего стоял ВАШ МАЙДАН? ЧЕСТНЫЕ ЖУРНАЛИСТЫ ОТЗОВИТЕСЬ!!!!!Лещенко, НАЕМ и прочая совесть нашей страны!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду