Hromadske.TV глушать  - ведучий Богдан Кутєпов

Hromadske.TV глушать - ведучий Богдан Кутєпов

18 Лютого 2014
4746
18 Лютого 2014
12:40

Hromadske.TV глушать - ведучий Богдан Кутєпов

4746
Hromadske.TV глушать  - ведучий Богдан Кутєпов
Hromadske.TV глушать  - ведучий Богдан Кутєпов

Сьогодні, 18 лютого, у каналу інтернет-телебачення Hromadske.TV виникли проблеми із передачею сигналу - на каналі зникає звук. Про це повідомив ведучий Hromadske TV Богдан Кутєпов в ефірі мовника.

 

Коли на каналі на дві хвилини зовсім зник звук, пан Кутєпов написав на білому аркуші паперу повідомлення: «Глушать частоти».

 

Немає звуку - є текст

 

Як уточнив «Детектор медіа» пан Кутєпов, глушилися радіочастоти, на яких працюють радіомікрофони мовника. Коли Hromadske.TV переналаштувало частоти, сигнал відновився.

 

Нагадаємо, на сайт «Eспресо TV», який також наживо веде сьогодні, 18 лютого, трансляцію сутичок у центрі Києва, зокрема біля  будівлі  Верховної Ради, здійснюється потужна DDoS-атака. Поки сайт витримує атаки, прямі трансляції каналу можна дивитись на YouTube та на супутнику.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», жоден із провідних національних телеканалів не веде трансляцію засідання Верховної Ради та подій у центрі Києва. Наживо події транслює 5 канал, 24 канал, ТВі, 112 канал, «Еспресо TV», канал UBR подає наживо картинку «Радіо Свобода».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду