detector.media
18.02.2014 12:40
Hromadske.TV глушать - ведучий Богдан Кутєпов
Hromadske.TV глушать  - ведучий Богдан Кутєпов

Сьогодні, 18 лютого, у каналу інтернет-телебачення Hromadske.TV виникли проблеми із передачею сигналу - на каналі зникає звук. Про це повідомив ведучий Hromadske TV Богдан Кутєпов в ефірі мовника.

 

Коли на каналі на дві хвилини зовсім зник звук, пан Кутєпов написав на білому аркуші паперу повідомлення: «Глушать частоти».

 

Немає звуку - є текст

 

Як уточнив «Детектор медіа» пан Кутєпов, глушилися радіочастоти, на яких працюють радіомікрофони мовника. Коли Hromadske.TV переналаштувало частоти, сигнал відновився.

 

Нагадаємо, на сайт «Eспресо TV», який також наживо веде сьогодні, 18 лютого, трансляцію сутичок у центрі Києва, зокрема біля  будівлі  Верховної Ради, здійснюється потужна DDoS-атака. Поки сайт витримує атаки, прямі трансляції каналу можна дивитись на YouTube та на супутнику.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», жоден із провідних національних телеканалів не веде трансляцію засідання Верховної Ради та подій у центрі Києва. Наживо події транслює 5 канал, 24 канал, ТВі, 112 канал, «Еспресо TV», канал UBR подає наживо картинку «Радіо Свобода».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY