Телеканал новин «24» запустив англомовну версію сайту

Телеканал новин «24» запустив англомовну версію сайту

7 Лютого 2014
4849
7 Лютого 2014
12:00

Телеканал новин «24» запустив англомовну версію сайту

4849
Телеканал новин «24» запустив англомовну версію сайту
Телеканал новин «24» запустив англомовну версію сайту

Телеканал новин «24» запустив англомовну версію новинного порталу 24tv.ua. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Стрічка новин оновлюється кожної хвилини і включає в себе весь спектр подій в Україні та світі. Найважливіші теми виведено в окремі інформаційні потоки - Euromaidan, Hrushevskoho street riot, Ukrainian Parliament та інші. Також доступний великий відео-архів новин.

 

Інформаційним наповненням англомовної сторінки займається окрема новостворена редакція.

 

«Ми давно планували зробити англомовну версію. У звичайний час ми провели б кілька нарад і визначили доцільність такого кроку, але події в Києві і Україні допомогли швидко прийняти рішення - просто взяли і зробили, - говорить генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко. - Ми хочемо, аби світ знав правду. Зараз це наша місія - об'єктивно і неупереджено інформувати людей про події в Україні. Тільки перевірена інформація, тільки факти!».

 

За даними прес-службі, за перші дні функціонування англомовної сторінки її відвідала велика кількість користувачів з усього світу. Найбільше користувачів приходить з Північної Америки, Великобританії, Італії, В'єтнаму, Німеччини та Польщі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4849
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду