Для зйомок шоу «Вишка» продакшн запропонував побудувати новий басейн

Для зйомок шоу «Вишка» продакшн запропонував побудувати новий басейн

10 Жовтня 2013
7719
10 Жовтня 2013
11:46

Для зйомок шоу «Вишка» продакшн запропонував побудувати новий басейн

7719
Для зйомок шоу «Вишка» продакшн запропонував побудувати новий басейн
Для зйомок шоу «Вишка» продакшн запропонував побудувати новий басейн

На підготовку до зйомок шоу «Вишка» для «1+1» продакшн Sisters Production  витратив 10 місяців. При цьому більша частина часу було витрачено для пошуки басейну, у якому можна було проводити зйомку. Про це «Детектор медіа»  розповіла співзасновниця Sister's Production Вікторія Забулонська під час презентації проекту.

 

Як розповіла пані Забулонська, після довгих безрезультатних пошуків басейн для проекту «Вишка» було вирішено побудувати. За допомогою продакшн звернувся до Ігоря Лисова, президента Федерації зі стрибків у воду, який пішов на зустріч і допоміг із будівництвом сучасного басейну. За словами продюсера шоу Ольги Чеснокової,  новопобудований басейн зараз є найкращим басейном зі стрибків у воду в Європі.

 

«Ні поблизу Києва, ні в Україні взагалі не було басейну такого рівня.  Зробити проект-жах не було сенсу, тому ми чекали на достойний басейн, щоб у ньому починати знімати»,  -  прокоментувала пані Забулонська.

 

Для української адаптації голландського проекту Celebrity Splash, за яким знімається «Вишка», продюсери додали в шоу емоційності та жвавості. Ольга Чеснокова розповіла, що в українській адаптації зірки будуть не просто стрибати у воду, а й перемагати свої страхи.

 

«Батьки цього формату - голландці, у них події у шоу розвертаються повільніше. Наші люди люблять. коли більше емоцій, коли у зірках більше людяності. Це не просто шоу, у якому зірки стають спортсменами. Це шоу, у якому люди долають свої страхи. А те, що вони зіркові, додає шоу  харизматичності та більшого співпереживання глядачів», - сказала пані Чеснокова.

 

Також Ольга Чеснокова розповіла, що всього в проекті вийде сім програм, кожна з яких триватиме дві години з рекламними блоками.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ведучі проекту «Вишка» на каналі «1+1» - Андрій Доманський та Соломія Вітвіцька. Учасники шоу готуються до змагань під керівництвом головного тренера проекту «Вишка» Іллі Кваші, бронзового призера літніх Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, майстра спорту України міжнародного класу.

 

Нагадаємо, проект «Вишка» стартує у прямому ефірі на каналі «1+1» у суботу, 12 жовтня о 20.00.В Росії шоу з такою ж назвою вийшло на Первом канале.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду