Інтернет-видання «Інсайдер» Сергія Щербини стартує 23 вересня

Інтернет-видання «Інсайдер» Сергія Щербини стартує 23 вересня

10 Вересня 2013
18863
10 Вересня 2013
12:53

Інтернет-видання «Інсайдер» Сергія Щербини стартує 23 вересня

18863
Інтернет-видання «Інсайдер» Сергія Щербини стартує 23 вересня
Інтернет-видання «Інсайдер» Сергія Щербини стартує 23 вересня

Нове інтернет-видання, яке запускає колишній журналіст «Української правди» Сергій Щербина, матиме назву «Інсайдер». Проект стартує 23 вересня, про це «Детектор медіа» повідомив особисто Сергій Щербина.

 

Видання запуститься з доменним іменем theinsider.com.ua.

 

Сьогодні, 10 вересня, запустилися сторінки «Інсайдера» в соціальних мережах Facebook, Twitter, «ВКонтакте».

 

Команду проекту вже сформовано, повідомив пан Щербина, який є головним редактором «Інсайдера». Як писала «Детектор медіа», економічний розділ інтернет-видання очолив екс-журналіст Forbes.ua Сергій Головньов. Також до команди «Інсайдера» приєдналися В'ячеслав Жайворонок (випусковий редактор новин, екс-співробітник «Українських новин»), Андрій Сантарович (випусковий редактор економічних новин, екс-співробітник «Комментариев»), Віктор Огієнко (політичний кореспондент, екс-«Остров»), Дмитро Король (економічний кореспондент, екс-УНІАН), Ольга Каретникова (політичний кореспондент, екс-«Голос.ua»).

 

Нагадаємо, влітку Сергій Щербина залишив «Українську правду», а Сергій Головньов - Forbes.ua. Журналісти почали працювати над запуском власного проекту за залучені кошти. Інвесторів вони не розголошують. Планується, що це буде видання політико-економічної тематики з елементами лайфстайлу, а також із журналістськими розслідуваннями. «Дуся» вже писала, що проект називатиметься «Інсайдер», однак пан Щербина поки що волів не розголошувати назву.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18863
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду