12 вересня - конференція «Телебачення як Бізнес-2013»

12 вересня - конференція «Телебачення як Бізнес-2013»

13 Серпня 2013
4574
13 Серпня 2013
13:31

12 вересня - конференція «Телебачення як Бізнес-2013»

4574
12 вересня - конференція «Телебачення як Бізнес-2013»
12 вересня - конференція «Телебачення як Бізнес-2013»

12 вересня Індустріальний Телевізійний Комітет збере представників телевізійної індустрії на п'яту щорічну конференцію «Телебачення як Бізнес», яка відбудеться у рамках KIEV MEDIA WEEK.

 

Процес формування програми ще не завершений, але організатори вже назвали основні теми і спікерів на сайті конференції: tvbusinessconference.com.

 

Серед основних тем 2013 року: регулювання телевізійного мовлення, актуальні питання законодавства, нові стратегічні ініціативи медіагруп, аналіз актуальних досліджень, проблеми індустрії та пошук шляхів їх вирішення, прогнози і перспективи розвитку телевізійної галузі. Новинкою цього року стане обговорення майбутнього телевізійних новин і способів боротьби з незаконним розміщенням телевізійного контенту в Інтернет.

 

Зареєструватися для участі у конференції «Телебачення як Бізнес», яка відбудеться 12 вересня в готелі Radisson Blu (Київ, Ярославів Вал 22), можна на сайті конференції. З додатковими питаннями можна звертатися до керівника проекту Олени Пушечнікової за тел.: +380 44 353-13-98.

 

Міжнародний форум KIEV MEDIA WEEK відбудеться 10 - 13 вересня в Києві:

- 10 сентября - Міжнародна конференція та скрінінг ТВ-форматів «Формат Шоу»

- 10-13 сентября - Міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market

- 11 сентября - Міжнародна конференція «Кінобізнес»

- 11 сентября - Спеціальна лекція Майкла Гріндона

- 11 сентября - Міжнародний форум KIEV CoProduction Meetings

- 12 сентября- Міжнародна конференція «Телебачення як Бізнес»

- 13 сентября- Міжнародний форум «Цифрове мовлення»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду