13 вересня - VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні»

13 вересня - VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні»

7 Серпня 2013
6334
7 Серпня 2013
13:35

13 вересня - VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні»

6334
13 вересня - VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні»
13 вересня - VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні»

13 вересня у рамках KievMediaWeek відбудеться щорічний VII Міжнародний Форум «Цифрове мовлення в Україні»: від телевізійної реформи до цифрового радіо». Організовує форум Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ).

 

Мета Форуму - підготувати вітчизняний телепростір до переходу з аналогового на цифрове телебачення, створити умови для адаптації чинного законодавства, сприяти ефективному регулюванню державного процесу впровадження цифрового телебачення та залучити до обговорення всіх питань громадськість та ЗМІ.

 

Цього року у рамках VII Цифрового Форуму експерт з телекомунікацій та медіаправа Інституту розвитку свободи інформації (Грузія) Уча Сетурі презентуватиме результати міжнародної конференції «Цифрове майбутнє медіа пострадянського простору» та розповідатиме про грузинський шлях переходу на «цифру». Про вплив «пост-цифрових» технологій на розвиток телевізійної індустрії говоритимуть представники Європейського союзу мовників.

 

Про свободу слова в умовах цифрового мовлення говоритимуть представники парламентського комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації. Експерти із Ради Європи аналізуватимуть стандарти цифрової реформи в Україні.

 

Під час найбільшої секції Цифрового Форуму - «Цифрова телеаудиторія: що змінилося за останній рік» експерти дискутуватимуть про обізнаність аудиторії щодо переходу на цифру, динаміку придбання населенням сет-топ-боксів, необхідність у сет-топ-боксах малозабезпечених сімей та про ефективність інформаційної кампанії для населення.

 

Фахівці також не оминуть увагою результати «цифрової» реформи 2013 року, зокрема, відбудеться обговорення ситуації із тарифами та компаніями, які досі не мають ліцензій.

 

Говоритимуть на VII Цифровому Форумі й про перспективи та необхідність впровадження цифрового радіо в Україні, а також про процеси його впровадження у Європі.

 

Реєстрація учасників незабаром розпочнеться на сайті  http://www.dtvforum.org.ua Контактна особа: Христина Дрогомирецька, тел. 067-657-95-15.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6334
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТВ фан
3900 дн. тому
Провалилось цифровое телевидение в Украине. Обсуждать нечего, вместо повышения качества жизни получился - "хюндай-2", что то безумно дорогое и абсолютно не пригодное к использованию.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду