НТН готує нові проекти про співаків шансону і спортсменів

НТН готує нові проекти про співаків шансону і спортсменів

23 Липня 2013
8596
23 Липня 2013
18:25

НТН готує нові проекти про співаків шансону і спортсменів

8596
НТН готує нові проекти про співаків шансону і спортсменів
НТН готує нові проекти про співаків шансону і спортсменів

Канал НТН виробляє нові проекти «Легенди Шансону» та «Жорстокий спорт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Керівник  та сценарист «Легенд Шансону» - Олександр Преподобний, режисер-постановник Володимир Половко. Героями проекту стануть: Григорій Лепс, Стас Михайлов, Трофім, Михайло Шуфутинський, Олександр Маршал, Михайло Бублик, Антон Полотно і Федя Карманов, Олександр Розенбаум, Гарік Кричевський, Любаша, Олена Ваєнга, Денис Майданов.

 

У кожному випуску розповідатиметься про одну зі згаданих «легенд».

 

«Багато слухачів навіть не знають в обличчя своїх кумирів, а пісню дізнаються з перших нот. У кожній серії шансон'є виконуватимуть свої хіти в студії, під гітару. За один випуск прозвучить 9-10 пісень. У кожній програмі буде розкрита невідомий бік зірки або його творчості. Наприклад, мало хто знає, що автором легендарного «Владимирский централ» є Саша Сєвєр - злодій в законі. Своє авторство злочинець-рецидивіст забороняв афішувати навіть самому Михайлу Кругу. Слідчі досі не знайшли вбивцю артиста, а в кримінальних колах стверджують, що Північ давно помстився за смерть друга і відомого шансоньє», - повідомляє канал.

 

Окрім цього НТН готує програму «Жорстокий спорт».  Креативний продюсер та  сценарист  Костянтин Ковригін, режисер-постановник Олексій Лябах. Героями програми будуть: Лілія Подкопаєва, Ганна Семенович, Сергій Крестовский, Володимир Вірчис, Борис Михайлов, Катерина Усманцева, Аліна Шатернікова.

 

Кожна серія проекту присвячена окремій темі - вид спорту або одна спільна проблема, з якою стикаються мільйони спортсменів. «У кожній - є свої особливості, свої вузькопрофільні травми і хвороби, свої людські історії. Проект будується на найвідоміших іменах і прикладах. Консультантами виступають кращі тренери та фахівці реабілітаційної медицини. На тлі конкретних людських доль глядач простежить, до чого можуть призвести великі амбіції, але при цьому віддасть данину поваги тим, хто присвятив себе спорту. «Жорстокий спорт» поєднує портретний жанр і науково-популярний підхід, реалізований за допомогою реконструкцій, графіки і відеохроніки», - звертає увагу прес-служба каналу.

 

Обидва проекти вийдуть в ефір НТН в осінньому сезоні.

 

Нагадаємо, також у новому сезоні на каналі вийдуть «Переломні 80-ті» та «Телеклініка Доктора Болена».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8596
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Симиляре Сольдо Фа
3930 дн. тому
А почему Лепс, Михайлов и Ваенга - в шансоне? В чём отличие шансона от поп-музыки, где критерии?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду