«Інтер» покаже серіал «Наложниця» про корейську Роксолану

«Інтер» покаже серіал «Наложниця» про корейську Роксолану

22 Липня 2013
15267
22 Липня 2013
11:38

«Інтер» покаже серіал «Наложниця» про корейську Роксолану

15267
«Інтер» покаже серіал «Наложниця» про корейську Роксолану
«Інтер» покаже серіал «Наложниця» про корейську Роксолану

Південнокорейський серіал «Наложниця» стартує на «Інтері» 30 липня і виходитиме  у будні о 16.40. Про це йдеться в анонсі каналу.

 

Історична драма розповідає про наложницю королівської династії Чосон. Анонсуючи серіал, «Інтер» проводить паралелі  між головною героїнею на Роксоланою, яка також спершу була наложницею турецького султана.

 

«В історії Кореї була своя Хюррем. Вона була наложницею королівської династії Чосон і прославилася як вродлива, владна й жорстока інтриганка при королівському дворі. Та чи була Чан Ок Чон дійсно такою поганою, як про неї сьогодні розповідають історики? Серіал покаже зовсім інший бік цієї жінки, у якої були свої слабкості та інтереси. Вона обожнювала шити гарний одяг і робила це з великим умінням. Дивіться в серіалі, якою вона була до того, як стала наложницею, яким чином опинилася при дворі, піднялася до вершин влади і як зуміла залишити яскравий слід в історії Кореї, що не поступається тому, який залишила в історії Османської імперії наша Роксолана», - наголошує «Інтер».

 

Режисер - Бу Санг Чхоль, у ролях: Кім Те Хі, Ю А Ін, Хун-кьон Лі, Лі Сан Йоп, Хань Сюн-Єн, Сон Дон Іль, Лі Хьон Чхоль.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», турецький серіал «Величне століття. Роксолана» прийшов на каналі  «1+1» з високими показниками телеперегляду і став, за словами керівника медіа групи «1+1 медіа» Олександра Ткаченка, «феноменом українського телебачення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15267
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оля
3930 дн. тому
Начала смотреть, спасибо что подсказали . действительно возбуждает тема. Наверное я в прошлой жизни оттуда).
Школа
3930 дн. тому
Умная и красивая женщина может добиться всего, если грамотно расопрядится своими дарованиями...
Синичка
3930 дн. тому
"Интриги являются неотъемлемой частью власти, а борьба за существование становится важнее любви и чести" Это самое грустно в судьбе юной девушке. Смотрел в интернете- очень колоритная, самобытная картина. Реально с головой с первых минут окунаешься в ту древнюю эпоху,когда могло быть в жизни и все, и ничего.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду