Кагаловський каже, що Княжицький мав опціон на купівлю ТВі

25 Квітня 2013
5469
25 Квітня 2013
17:16

Кагаловський каже, що Княжицький мав опціон на купівлю ТВі

5469
Кагаловський каже, що Княжицький мав опціон на купівлю ТВі

Бізнесмен Костянтин Кагаловський  заявляє, що народний депутат від опозиції і екс-генеральний директор ТВі Микола Княжицький мав опціон на купівлю частки каналу близько 6%, однак він його не використав. Про це він заявив 25 квітня під час прес-конференції.

 

Пан Кагаловський заявив, що для нього стала несподіванкою роль Миколи Княжицького в конфлікті на ТВі.

 

«Я винен перед «Батьківщиною» та Арсенієм Яценюком, оскільки я рекомендував Княжицького як порядну людину. В певному сенсі я його підставив. Але життя показало інше, - сказав пан Кагаловський.  - У мене є відчуття, що коли ми збирались проводити аудит, і багато негарних речей з фінансової точки зору стали прояснятись, тоді однією з мотивацій було захопити офісні документи, щоб вони зникли. І таким чином приховати те, що відбувалось».

 

Також бізнесмен  розказав, що після того, як Микола Княжицький дізнався про те, що його можуть обрати  народним депутатом, він порадив призначити керівником ТВі Артема Шевченка.

 

 «Я на той момент про Артема Шевченка був гарної думки і зараз вважаю, що він хороший журналіст, - сказав пан Кагаловський. -  Відтоді, як Наталія Катеринчук стала керівником каналу, менеджмент каналу, на мій погляд,  значно покращився».

 

На уточнююче питання журналістів, у чому саме було це покращення («Чи перестали красти гроші?»), пан Кагаловський відповів: «Не лише. Одним словом не скажеш».

 

Як відомо, 23 квітня на сайті каналу ТВі з'явилося повідомлення про те, що генеральним директором призначено Артема Шевченка, а новим інвестором став американський бізнесмен українського походження Олександр Альтман. Багаторічний інвестор ТВі Костянтин Кагаловський і гендиректор Наталія Катеринчук заявили про рейдерське захоплення каналу, при цьому пан Кагаловський пообіцяв протягом доби повернути собі актив.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду