ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook

ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook

4 Грудня 2017
1855
4 Грудня 2017
19:37

ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook

1855
Новинний інтернет-ресурс ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook ТСНLive. За місяць роботи в тестовому режимі канал провів ряд трансляцій.
ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook
ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook

Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

Команда проекту побувала за лаштунками репетиції прими-балерини Національної опери Катерини Кухар, показала експонати із запорізького музею ретро-автомобілів, провела онлайн-лекцію відомого мандрівника Євгена Іхельзона про зимовий відпочинок в теплих краях, а в перший день зими організувала онлайн- екскурсію унікальним виробництвом новорічних іграшок.

«Для себе ми сформулювали завдання ТСН Live досить просто: це найцікавіше, пізнавальне, незвичайне і надихаюче, що ви хотіли б побачити в реальному часі, але не змогли або пропустили. Після Нового року ми збільшимо кількість стрімів і розширимо їх географію. Буде багато сюрпризів і несподіванок», - сказав головний редактор ТСН.ua Костянтин Войтенко.

Новий напрямок розвитку ТСН Live в Facebook очолить Юлія Юценко, яка раніше працювала редактором новин ТСН.ua.

Нагадаємо, телеканал «1+1» стурбований погрозами на адресу колективу Телевізійної служби новин (ТСН), оприлюдненими в низці проросійських видань.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1855
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду