Комунікаційна група AGAMA стане офіційним представником брендів DDB та Tribal Worldwide в Україні

Комунікаційна група AGAMA стане офіційним представником брендів DDB та Tribal Worldwide в Україні

7 Лютого 2017
2759
7 Лютого 2017
13:15

Комунікаційна група AGAMA стане офіційним представником брендів DDB та Tribal Worldwide в Україні

2759
З 1 січня Visage DDB – офіційний представник DDB Worldwide в Україні, а digital агентство Мediacom стає Tribal Worldwide, Kyiv. Обидва агентства готові надавати свої послуги клієнтам DDB, а також іншим міжнародним і локальним рекламодавцям.
Комунікаційна група AGAMA стане офіційним представником брендів DDB та Tribal Worldwide в Україні
Комунікаційна група AGAMA стане офіційним представником брендів DDB та Tribal Worldwide в Україні

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

DDB Worldwide є частиною однієї з найбільших мереж в світі Omnicom Group і включає в себе бренди DDB, Tribal Worldwide і Track.

Як повідомляється, зміна партнера в Україні і початок співпраці з Agama communications «засноване на потребах рекламодавців в data-driven маркетингових рішеннях і цілісної інтегрованої комунікації в рамках агентств однієї мережі».

«Ми раді, що таке динамічне агентство, як Visage DDB приєдналося до нас. Воно вже має великий досвід роботи з міжнародними брендами, а додаючи сильну діджитал-експертизу AGAMA, представлену Tribal Worldwide, Kyiv, стає потужним тандемом», – прокоментував приєднання Крістос Папаполізос, президент Південно-Східної Європи і СНД DDB Worldwide.

Прес-служба повідомляє, що 20 років тому DDB і Visage вже співпрацювали разом, працюючи над запуском мережі McDonald's в Україні.

Керуючий директор Visage DDB Євген Маринкевич зазначив, що нововведення і дозволять компанії брати активнішу участь в інтегрованих проектах агентств групи.

«Агентства комунікаційної групи AGAMA вже давно і успішно працюють над інтегрованими проектами. На сьогоднішній день агентство OMD Media Direction Ukraine представляє Omnicom Media Group, а Pleon Talan – ексклюзивний партнер Ketchum. Будучи частиною Publicis Worldwide, агентство Visage не могло повноцінно розвивати співпрацю з агентствами мережі Omnicom Group в складі AGAMA communications. Посилення мережевого партнерства AGAMA c DDB Worldwide стане новим витком у розвитку агентства Visage і дозволить нашій команді брати активнішу участь в інтегрованих проектах агентств групи. На початковому етапі нашим пріоритетом буде створення нових діджітально-креативних продуктів і сервісів в партнерстві з Tribal Worldwide, Kyiv», – сказав він.

Марія Єфімова, керуючий директор Tribal Worldwide, Kyiv:  «Тепер ми будемо розвивати бізнес своїх клієнтів під новим ім'ям – Tribal Worldwide, Kyiv. За останні 2 роки ми значно виросли, запустили власні аналітичні розробки, впровадили інноваційні інструменти – українські та глобальні, збудували e-commerce & performance експертизу як зміцнення нашої філософії – Business Oriented Digital. В результаті активної роботи над безліччю категорій і проектів, ми отримали міжнародні контракти і підготували бізнес процеси агентства для роботи не тільки на українському ринку, але і в інших країнах. А тепер, співпрацею з Tribal Worldwide, ми доповнюємо всі ці можливості ще й креативною складовою – інтегрованим хабом з Visage DDB».

CEO AGAMA communications Ірина Новікова акцентувала на затребуваності компанії на ринку.

«Фокус AGAMA communications на ефективні інтегровані комунікації вже неодноразово доводив велику затребуваність на ринку. AGAMA розширює портфоліо міжнародних брендів, які є частиною одного з найбільших в світі рекламних холдингів Omnicom Group: DDB, Tribal Worldwide, Ketchum, Omnicom Media Group, що дозволить надавати кращі інтегровані комунікаційні рішення клієнтам на рівні міжнародної експертизи», – сказала вона.

DDB Worldwide – всесвітня мережа агентств маркетингових комунікацій, лідер у світовій індустрії, включає в себе бренди DDB, Tribal Worldwide і TRACK. Входить до складу одного з найбільших в світі рекламних холдингів Omnicom Group.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду