Viasat переоформив ліцензію

Viasat переоформив ліцензію

15 Червня 2016
2289
15 Червня 2016
20:15

Viasat переоформив ліцензію

2289
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 9 червня переоформила ліцензію провайдера програмної послуги ТОВ «Віжн ТБ» (супутникова платформа Viasat) у зв’язку зі зміною директора, оператора телекомунікацій, супутника, а також переліку та кількості телеканалів.
Viasat переоформив ліцензію
Viasat переоформив ліцензію

Директором провайдера замість Яна Штаймана стала Світлана Міщенко. Супутникова платформа «переїхала» із супутника Astra 4A на Amos 3, а її оператором телекомунікацій замість шведського SES Astra AB стала компанія «1+1 продакшн» з групи «1+1 медіа».

Провайдер змінив перелік телеканалів і зменшив їх кількість зі 101 до 99 (з них 62 – українські телеканали).

Нагадаємо, 1 березня група «1+1 медіа» Ігоря Коломойського оголосила про завершення перемовин зі шведським медіахолдингом MTG щодо купівлі бізнесів «Viasat Україна». Угода між компаніями буде завершена після перевірки й отримання дозволу Антимонопольного комітету.

2 червня Нацрада призначила позапланову перевірку ТОВ «Віжн ТБ» (супутникова платформа Viasat). Підставою для перевірки стали результати моніторингу, який виявив, що провайдер без дозволу Нацради ретранслює 19 каналів, не передбачених ліцензією, а також змінив супутник Astra 4A на Amos і Hot Bird.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2289
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду