Радіомережа Europa Plus змінює назву на NRJ

Радіомережа Europa Plus змінює назву на NRJ

24 Березня 2016
7779
24 Березня 2016
14:14

Радіомережа Europa Plus змінює назву на NRJ

7779
Всеукраїнська радіомережа Europa Plus змінює назву на NRJ. Відповідні зміни затвердила 24 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.
Радіомережа Europa Plus змінює назву на NRJ
Радіомережа Europa Plus змінює назву на NRJ

Нацрада переоформила п’ять ліцензій ПрАТ «Студія “Європозитив”» на мовлення в 15 містах, а також ліцензію ТОВ «Телерадіокомпанія “Радіо 50”» на мовлення в Харкові. У всіх ліцензіях змінився тільки позивний (Europa Plus на NRJ), а програмна концепція залишилася попередньою.

Europa Plus - всеукраїнська радіомережа, що входить до складу радіогрупи «Українського медіа холдингу». NRJ – це радіостанція, яка мовила в Києві та Севастополі до грудня 2011 року. Разом з «Нашим радіо» належала ірландському холдингу Communicorp Group, але на початку 2011 року була придбана «Українським медіа холдингом». У грудні 2011 року на частотах NRJ розпочало мовлення «Радіо 24». У вересні 2013 року ці частоти були придбані холдингом «Мультимедіа інвест груп» (нині – «Вести Україна»), який у лютому 2014 року запустив на них «Радио Вести».

Представник радіогрупи УМХ розповів, що в холдингу залишилася торгова марка NRJ. Назву Europa Plus холдинг вирішив усе-таки змінити, оскільки слухачі плутають радіостанцію з київською станцією «Європа плюс».

Нагадаємо, що в минулому радіогрупа УМХ кілька років судилася з власниками радіостанції «Європа плюс» за право на використання цієї назви. Зрештою, холдинг програв і був змушений змінити назву радіокомпанії «Європа плюс» на «Європозитив», а назву радіостанції почав озвучувати, як «Європа плас».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7779
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду