На ZIK стартує новий  суспільно-політичний проект «Рада 8.0»

На ZIK стартує новий суспільно-політичний проект «Рада 8.0»

10 Вересня 2015
2841
10 Вересня 2015
11:47

На ZIK стартує новий суспільно-політичний проект «Рада 8.0»

2841
На ZIK стартує новий  суспільно-політичний проект «Рада 8.0»
На ZIK стартує новий  суспільно-політичний проект «Рада 8.0»

У середу 16 вересня на телеканалі ZIK відбудеться прем'єра нової суспільно-політичної програми «Рада 8.0». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 23.00.

 

Концепція нового суспільно-політичного проекту - про політику з гумором, місцями з сарказмом. Керівник і ведучий програми - Данило Мокрик

 

«Назва проекту читається, як "Рада. Версія вісім". Основна думка наступна. Усім політичні ігрища наших можновладців вже набили оскомину, але й напризволяще залишити державотворчі процеси країни суспільство не може. Рішення одне - сприймати все крізь призму добротного українського стьобу. Дивись, там раптом кому і соромно стане за свої слова і вчинки. Це я дещо загинаю. Але якщо серйозно, то маємо на цілі статистично і якісно порівняти обіцянки народних обранців у розрізі двох складників - демагогія і реальні дії. Програма запланована, як щотижнева. За цей відрізок часу наші "об'єкти дослідження", тобто депутати, встигають "засвітитися" під найбільш різноманітними ракурсами - від зовнішнього "луку", доречної чи не дуже поведінки в публічних місцях, одіозних коментарів тих чи інших подій, карколомних вчинків. Це ласий шматок для журналістів, особливо, коли подати його під правильним "соусом"», - сказав заступник гендиректора медіахолдингу ZIK Вадим Зак.

 

«Головне завдання проекту - показувати народних депутатів і парламентську політику загалом такими, якими вони є. Без прикрас. І допомагати глядачам критично ставитися до того, що політики говорять і показують», - сказав про Данило Мокрик.

 

За його словами, українці звикли сприймати політиків надто серйозно, що часто перетворюється на фанатизм. «Ми якраз не хочемо прививати глядачам надто серйозного ставлення до політиків. Що ми хотіли б - це позбавити глядачів ілюзій про те, що хтось з народних депутатів достойний їхнього обожнювання і фанатизму», - зазначив керівник «Ради. 8.0».

 

Програма виходитиме щосереди о 23.00.

 

Нагадаємо, в інтерв'ю «Детектор медіа»  генеральний продюсер каналу ZIK Данило Нікуленко повідомив, що цієї осені телеканал представить політичний та громадський проекти «Рада 8.0» і «LifeKoд: Данило Яневський», журналістські розслідування в медицині «Лікарські таємниці» та в діяльності міського самоврядування «Таємниці ратуші», антихам-шоу «Почни із себе». Також ZIK запустить міжпрограмні продукти «Співаник» та «Говірник».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду