Михайло Ткач перейшов з проекту «Гроші» на «1+1» у програму «Схеми» на «UA:Першому»

Михайло Ткач перейшов з проекту «Гроші» на «1+1» у програму «Схеми» на «UA:Першому»

1 Вересня 2015
7156
1 Вересня 2015
16:41

Михайло Ткач перейшов з проекту «Гроші» на «1+1» у програму «Схеми» на «UA:Першому»

7156
Михайло Ткач перейшов з проекту «Гроші» на «1+1» у програму «Схеми» на «UA:Першому»
Михайло Ткач перейшов з проекту «Гроші» на «1+1» у програму «Схеми» на «UA:Першому»

Журналіст-розслідувач Михайло Ткач, який протягом останніх п'яти років працював у програмі розслідувань «Гроші» на каналі «1+1», перейшов до проекту антикорупційних розслідувань «Схеми. Корупція в деталях», який виробляє «Радіо Свобода», що виходить на «UA:Першому».

 

Михайло Ткач у програмі «Гроші» провів низку резонансних розслідувань, викривав корупцію у Києво-Печерській лаврі, незадекларовані статки міністрів та депутатів, знаходив факти з розкішного життя співробітників прокуратури та міліції.

 

 «Мені дуже цікаво попрацювати у складі легендарного "Радіо Свобода"."Схеми" на сьогодні - це найцитованіший проект журналістських розслідувань, який дуже стрімко розвивається. Окрім того, я вважаю, що для журналіста дуже важливо час від часу виходити з зони комфорту. Я вдячний команді "1+1", департаменту журналістських розслідувань, і особливо продюсеру департаменту Максиму Шиленку», - зазначив Михайло Ткач у коментарі «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, програма «Схеми» - це проект антикорупційних розслідувань Наталки Седлецької, який з'явився в ефірі Першого національного каналу (тепер «UA:Перший») у липні 2014 року. Проект фінансується та виготовляється «Радіо Свобода».

 

У коментарі «Детектор медіа» автор та ведуча програми Наталка Седлецька повідомила, що з моменту запуску програма суттєво розширила свій штат, і запрошення Михайла Ткача до співпраці відбулось у рамках реалізації планів виготовляти більше якісних журналістських розслідувань.

 

«У своїй програмі ми послуговуємось виключно стандартами західної журналістики, які ми можемо собі дозволити на острівці свободи, яку забезпечує нам як "Радіо Свобода", так і Зураб Аласанія на телеканалі, де виходить наша програма, Першому Суспільному. Думаю, що для чесного журналіста-розслідувальника це дуже правильне місце для подальшої реалізації. Вважаю, що Михайло, досвідчений телевізійний розслідувальник, ухвалив правильне рішення, прийнявши наше запрошення», - сказала Наталка Седлецька.

 

Нагадаємо, журналісти програма «Схеми» провели низку резонансних розслідувань, зокрема, про земельну оборудку президента Петра Порошенка, про розкішний стиль життя родини головного даішника України Олександра Єршова (після чого його протягом дня було відправлено у відставку). Журналіст програми Сергій Андрушко відзначився своїми репортажами-викриттями органів влади (як-то «Два дні на Банковій») та викриттями олігархів. Програма спеціалізується на матеріалах про реальний стиль життя чиновників та зловживання ними владою.

 

Програма «Схеми. Корупція в деталях» виходить щочетверга о 21.50 на «UA:Першому».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7156
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду