НТН впроваджує по неділях гумористичний слот

НТН впроваджує по неділях гумористичний слот

20 Травня 2015
2031
20 Травня 2015
16:12

НТН впроваджує по неділях гумористичний слот

2031
НТН впроваджує по неділях гумористичний слот
НТН впроваджує по неділях гумористичний слот

У літньому телевізійному сезоні детективний телеканал НТН впроваджує гумористичний слот по неділях. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Із 7 червня щонеділі з 13.00 до 19.00 глядачам пропонуватимуть випуски програм «Велика різниця по-українськи», «Уральські пельмені», «Кролики» та за участі інших гумористів.

 

В рамках слоту також транслюватимуться кінокомедії в детективному стилі «Колишніх агентів не буває», «Прощайте, доктор Фрейд», «Навіть не думай!» та інші.

 

У недільному ефірі НТН залишаться програма журналістських розслідувань «Агенти впливу» о 12.00 та детективні серіали після 19:00.

 

Нагадаємо, що 4 червня набуває чинності закон «Про внесення змін до деяких законів про захист інформаційного телерадіопростору України», який забороняє показ фільмів і серіалів, що містять популяризацію або пропаганду органів держави-агресора та їхніх окремих дій, а також російських фільмів і серіалів будь-яких жанрів, вироблених після 1 січня 2014 року. Поки що в сітці каналу НТН є низка російських детективних серіалів, на які поширяться обмеження, встановлені законом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду