detector.media
20.05.2015 16:12
НТН впроваджує по неділях гумористичний слот
НТН впроваджує по неділях гумористичний слот

У літньому телевізійному сезоні детективний телеканал НТН впроваджує гумористичний слот по неділях. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Із 7 червня щонеділі з 13.00 до 19.00 глядачам пропонуватимуть випуски програм «Велика різниця по-українськи», «Уральські пельмені», «Кролики» та за участі інших гумористів.

 

В рамках слоту також транслюватимуться кінокомедії в детективному стилі «Колишніх агентів не буває», «Прощайте, доктор Фрейд», «Навіть не думай!» та інші.

 

У недільному ефірі НТН залишаться програма журналістських розслідувань «Агенти впливу» о 12.00 та детективні серіали після 19:00.

 

Нагадаємо, що 4 червня набуває чинності закон «Про внесення змін до деяких законів про захист інформаційного телерадіопростору України», який забороняє показ фільмів і серіалів, що містять популяризацію або пропаганду органів держави-агресора та їхніх окремих дій, а також російських фільмів і серіалів будь-яких жанрів, вироблених після 1 січня 2014 року. Поки що в сітці каналу НТН є низка російських детективних серіалів, на які поширяться обмеження, встановлені законом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY