«1+1 медіа» запускає проект для пошуку стартапів Future Media Lab

«1+1 медіа» запускає проект для пошуку стартапів Future Media Lab

10 Квітня 2015
2496
10 Квітня 2015
13:45

«1+1 медіа» запускає проект для пошуку стартапів Future Media Lab

2496
«1+1 медіа» запускає проект для пошуку стартапів Future Media Lab
«1+1 медіа» запускає проект для пошуку стартапів Future Media Lab

Група «1+1 медіа» запускає проект для пошуку інноваційних ідей для медіа - Future Media Lab. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Future Media Lab - це платформа для розвитку нових медійних продуктів, у межах якої «1+1 медіа» надаватиме ресурси та менторство командам, які працюють над технологіями, що можуть змінити індустрію.

 

«Future Media Lab стане своєрідною "екосистемою", у якій автори технологічних рішень для медіа зможуть створювати інноваційні проекти разом з ключовими фахівцями "1+1 медіа"», - йдеться в повідомленні. Під інноваційними «1+1 медіа» має на увазі проекти, які не тільки якісно відрізняється з точки зору підходу до дизайну і користувацького досвіду, але й мають у своїй основі нові для ринку технології або рішення.

 

«Отже, автори отримають можливість реалізації, якісного маркетингового супроводу та масштабної підтримки своїх проектів, а "1+1 медіа" - нові бізнес-напрямки та глибоку технологічну експертизу. Future Media Lab матиме можливість користуватися ресурсами "1+1 медіа", проте матиме гнучку структуру та автономію», - йдеться в повідомленні.

 

«Потрібно бути сліпим, щоб не помічати ті зміни, що відбуваються з медійним бізнесом у світі останні декілька років, - каже керівник Управління розробок веб-проектів групи «1+1 медіа» Павло Педенко. - Майбутнє медіа - в технологічних продуктах. Ми ще не знаємо в яких саме, але скоро, в тому числі завдяки проекту Future Media Lab, зрозуміємо це. Вірю, що бізнес-налаштовані співробітники "1+1 медіа" разом з талановитими командами, що будуть залучені ззовні, зможуть створювати нові продукти та виводити їх на ринок. Хочу додати, що найбільше будемо "полювати" не за сирими ідеями, а вже розробленими прототипами проектів».

 

За задумом групи, на основі платформи Future Media Lab «1+1 медіа» матиме можливість створювати у копродукції якісні, інноваційні, а головне - вчасні й затребувані продукти. Подібні механізми залучення ідей уже успішно використовуються великими світовими компаніями.

 

Наразі команда Future Media Lab працює над розробкою платформи, де можна буде пропонувати ідеї, та налагодженням бізнес-процесів усередині групи, за допомогою яких надіслані ідеї згодом будуть реалізовуватися.

 

Збір ідей та пошук команд розпочнеться на сайті futurelab.media в червні. Також група планує низку офлайн-заходів у межах Future Media Lab, які розпочнуться восени.

 

Нагадаємо, 7 квітня група «1+1 медіа» почала прийом заявок на пітчинг ідей телепроектів The Next Big Thing-2015. У цьогорічному пітчингу, який проводиться вп'яте, група шукає ідеї серіалів. Найкращий серіал - володар гран-прі конкурсу - буде екранізований. За його реалізацію візьметься команда «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2496
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду