detector.media
10.04.2015 13:45
«1+1 медіа» запускає проект для пошуку стартапів Future Media Lab
«1+1 медіа» запускає проект для пошуку стартапів Future Media Lab

Група «1+1 медіа» запускає проект для пошуку інноваційних ідей для медіа - Future Media Lab. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Future Media Lab - це платформа для розвитку нових медійних продуктів, у межах якої «1+1 медіа» надаватиме ресурси та менторство командам, які працюють над технологіями, що можуть змінити індустрію.

 

«Future Media Lab стане своєрідною "екосистемою", у якій автори технологічних рішень для медіа зможуть створювати інноваційні проекти разом з ключовими фахівцями "1+1 медіа"», - йдеться в повідомленні. Під інноваційними «1+1 медіа» має на увазі проекти, які не тільки якісно відрізняється з точки зору підходу до дизайну і користувацького досвіду, але й мають у своїй основі нові для ринку технології або рішення.

 

«Отже, автори отримають можливість реалізації, якісного маркетингового супроводу та масштабної підтримки своїх проектів, а "1+1 медіа" - нові бізнес-напрямки та глибоку технологічну експертизу. Future Media Lab матиме можливість користуватися ресурсами "1+1 медіа", проте матиме гнучку структуру та автономію», - йдеться в повідомленні.

 

«Потрібно бути сліпим, щоб не помічати ті зміни, що відбуваються з медійним бізнесом у світі останні декілька років, - каже керівник Управління розробок веб-проектів групи «1+1 медіа» Павло Педенко. - Майбутнє медіа - в технологічних продуктах. Ми ще не знаємо в яких саме, але скоро, в тому числі завдяки проекту Future Media Lab, зрозуміємо це. Вірю, що бізнес-налаштовані співробітники "1+1 медіа" разом з талановитими командами, що будуть залучені ззовні, зможуть створювати нові продукти та виводити їх на ринок. Хочу додати, що найбільше будемо "полювати" не за сирими ідеями, а вже розробленими прототипами проектів».

 

За задумом групи, на основі платформи Future Media Lab «1+1 медіа» матиме можливість створювати у копродукції якісні, інноваційні, а головне - вчасні й затребувані продукти. Подібні механізми залучення ідей уже успішно використовуються великими світовими компаніями.

 

Наразі команда Future Media Lab працює над розробкою платформи, де можна буде пропонувати ідеї, та налагодженням бізнес-процесів усередині групи, за допомогою яких надіслані ідеї згодом будуть реалізовуватися.

 

Збір ідей та пошук команд розпочнеться на сайті futurelab.media в червні. Також група планує низку офлайн-заходів у межах Future Media Lab, які розпочнуться восени.

 

Нагадаємо, 7 квітня група «1+1 медіа» почала прийом заявок на пітчинг ідей телепроектів The Next Big Thing-2015. У цьогорічному пітчингу, який проводиться вп'яте, група шукає ідеї серіалів. Найкращий серіал - володар гран-прі конкурсу - буде екранізований. За його реалізацію візьметься команда «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY