«Ліга сміху» від «Студії Квартал-95» принесла «1+1» високі показники

«Ліга сміху» від «Студії Квартал-95» принесла «1+1» високі показники

3 Березня 2015
6114
3 Березня 2015
13:32

«Ліга сміху» від «Студії Квартал-95» принесла «1+1» високі показники

6114
«Ліга сміху» від «Студії Квартал-95» принесла «1+1» високі показники
«Ліга сміху» від «Студії Квартал-95» принесла «1+1» високі показники

У суботу, 28 лютого, прем'єра гумористичного шоу «Ліга сміху» виробництва «Студії Квартал-95» на каналі «1+1» взяла рейтинг 6,64%, частку 20,29% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті.

 

Показники нового шоу суттєво перевищили середні показники каналу «1+1», які, наприклад, за 9-й тиждень 2015 року (23 лютого - 1 березня) становили: рейтинг 2,18%, частка 11,68% за «18-54, вся Україна».

 

Шоу транслювалося у слоті 21:11 - 00:15.

 

Новий проект «Студії Квартал-95» підвищив каналу «1+1» показники цього суботнього слоту, адже, наприклад, у лютому «1+1» о цій порі мав середній рейтинг 5,78%, частку 18,36% (у попередні суботи в цей час виходили шоу «Вечірній квартал» і «Голос. Діти» та художні фільми «Оскар», «Американець» і концерт гурту ТІК «Люби ти Україну»).

 

Нагадаємо, «Ліга сміху» - це перший Чемпіонат України з гумору, що є проектом «Студії Квартал-95» та має стати альтернативою російському КВН. Ведучим «Ліги сміху» став художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський. До складу журі чемпіонату з гумору ввійшли Юрій Горбунов, Олена Кравець, Потап, Антон Лірник, Сергій Сивохо та Ігор Ласточкін.

 

Кожен член журі вибиратиме по дві команди, для яких упродовж усього сезону він буде тренером. Інтерес до конкретної команди на фестивалі можуть виявити кілька потенційних тренерів, тоді вибір тренера лишається за командою. Упродовж сезону тренер не зможе оцінювати виступ своїх підопічних, але зможе сперечатися з іншими членами журі після оцінювання ними команди.

 

Ігри сезону пройдуть у найбільших містах країни - Дніпропетровську, Києві, Львові та інших. З кожним етапом команд ставатиме все менше. До фіналу дійдуть дві найсильніші, які й будуть боротися за перемогу в першому Чемпіонаті України з гумору.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані ІТК. Розрахунок показників здійснено для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна». Дані відображено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники читайте в глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду