28 лютого на «1+1» стартує «Ліга сміху» (ДОПОВНЕНО)

28 лютого на «1+1» стартує «Ліга сміху» (ДОПОВНЕНО)

18 Лютого 2015
7036
18 Лютого 2015
09:06

28 лютого на «1+1» стартує «Ліга сміху» (ДОПОВНЕНО)

7036
28 лютого на «1+1» стартує «Ліга сміху» (ДОПОВНЕНО)
28 лютого на «1+1» стартує «Ліга сміху» (ДОПОВНЕНО)

У суботу, 28 лютого, на каналі «1+1» відбудеться прем'єра нового гумористичного шоу - першого Чемпіонату України з гумору «Ліга сміху», що є проектом студії від «Квартал-95». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Шоу вийде в ефірі о 21.15.

 

Ведучим «Ліги сміху» став художній керівник студії «Квартал-95» Володимир Зеленський. До складу журі чемпіонату з гумору ввійшли Юрій Горбунов, Олена Кравець, Потап, Антон Лірник, Сергій Сивохо та Ігор Ласточкін.

 

Кожен член журі вибиратиме по дві команди, для яких упродовж усього сезону він буде тренером. Інтерес до конкретної команди на фестивалі можуть виявити кілька потенційних тренерів, тоді вибір тренера лишається за командою. Упродовж сезону тренер не зможе оцінювати виступ своїх підопічних, але зможе сперечатися з іншими членами журі після оцінювання ними команди.

 

«Ідею "Ліги сміху" ми придумали разом с Андрієм Чивуріним. Це така "народна ідея» - об'єднати молодіжні колективи з усієї України, які всерйоз захоплюються гумором і мають великий потенціал. Причому абсолютно неважливо: досвідчені це хлопці, які раніше грали в КВН, або ж просто аматори, які вміють жартувати. Ми хотіли, щоб на Чемпіонаті України з гумору були представлені команди з усіх регіонів країни, включаючи Крим, Луганську і Донецьку області. І нам було дуже приємно, коли на Фестиваль приїхало 135 команд із 42 міст України. Всі команди приїхали підготовлені: зі своїми програмами, костюмами і, найважливіше, з настроєм, завдяки якому на фестивалі склалася тепла, дружня і, головне, весела атмосфера», - сказав Володимир Зеленський.

 

«У телеверсії "Ліги сміху" ми будемо показувати не лише виступи команд на сцені, а й залаштункове життя, те, що зазвичай лишається за кадром. Ми покажемо глядачам підготовку колективів, весь процес створення номерів - від народження жарту до реалізації його на сцені, а також найголовніше - емоції: переживання, хвилювання, сльози, радість...», - каже Андрій Чивурін, головний редактор і один з продюсерів «Ліги сміху».

 

Ігри сезону пройдуть у найбільших містах країни - Дніпропетровську, Києві, Львові та інших. З кожним етапом команд ставатиме все менше. До фіналу дійдуть дві найсильніші, які й будуть боротися за перемогу в першому Чемпіонаті України з гумору.

 

Нагадаємо, вперше про роботу над проектом «Ліга сміху», що може стати альтернативою проекту КВН, художній керівник студії Володимир Зеленський  розповів під час презентації нового сезону каналу телеканалу «1+1» 29 січня. Пан Зеленський розповів, що студія отримала близько 280 заявок від гумористичних колективів, з яких їм треба буде обрати 20 - вони боротимуться за 12 путівок у сезон чемпіонату. За його словами, творці проекту намагатимуться об'єднати Україну за допомогою гумору.  Перший ефір відбудеться в Одесі, кожний наступний буде проводитися з іншого міста. 

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7036
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду