На каналі «Україна» стартує мейковер «Моє нове життя»

На каналі «Україна» стартує мейковер «Моє нове життя»

12 Лютого 2015
5078
12 Лютого 2015
11:09

На каналі «Україна» стартує мейковер «Моє нове життя»

5078
На каналі «Україна» стартує мейковер «Моє нове життя»
На каналі «Україна» стартує мейковер «Моє нове життя»

15 березня о 16.00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра реаліті «Моє нове життя». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ведучою шоу стане психолог Наталія Ломоносова. В цьому слоті програма виходитиме щонеділі.

 

«Нове реаліті каналу «Україна» - це справжні історії подолань. Героїні проекту - жінки, які опинилися у непростій життєвій ситуації і бажають докорінно змінити своє життя», - анонсує прес-служба.

 

За зовнішні перетворення жінок відповідатимуть українські стилісти і лікарі.

 

«Телебачення має свою магію - воно здатне сильно вплинути і допомогти змінитися не тільки нашим героям, але й глядачам, багатьом, хто дивиться, співпереживає, і в кому відгукуються їхні проблеми. Спостерігаючи за психологічною роботою на проекті, глядачі вчаться тому, як вирішувати свої особисті проблеми», -коментує Наталія Ломоносова.

 

Перед командою професіоналів шоу стоїть мета мотивувати героїнь і повернути їм цікавість до життя.

 

Як зазначає прес-служба, головною відмінністю мейковеру «Моє нове життя» від інших проектів є оригінальність формату, згідно якого трансформується не тільки героїня, але і її оточення. Всі етапи перетворень жінок проходять у них вдома, в цьому беруть участь родини героїнь. Глядачі шоу побачать, як змінюється ставлення учасниці до своїх близьких і рідних до неї.

 

«Ми не влаштовуємо нікого на роботу, не даруємо квартиру, не знаходимо чоловіків. Але ми робимо все можливе для того, щоб учасниці проекту вірили в те, що вони варті всього найкращого», - зазначає керівник проекту Ольга Рудніченко.

 

Нагадаємо, для участі в шоу «Моє нове життя» канал «Україна» шукав жінок старших 25 років, які готові змінитися.

 

4 лютого на телеканалі «1+1» стартувало реаліті-шоу про перевтілення жінок «Поверніть мені красу», створений за італійським форматом Bella Piu' Di Prima українським продакшном Sister's Production. Учасницями проекту стали вісім героїнь, яким серйозні недоліки зовнішності завадили досягти бажаних успіхів у житті. Допомагатимуть їм експерти «Команди порятунку» - пластичні хірурги, психолог та стиліст.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5078
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду