ТСН.ua створив проект пам’яті Кузьми Скрябіна

ТСН.ua створив проект пам’яті Кузьми Скрябіна

2 Лютого 2015
12982
2 Лютого 2015
18:04

ТСН.ua створив проект пам’яті Кузьми Скрябіна

12982
ТСН.ua створив проект пам’яті Кузьми Скрябіна
ТСН.ua створив проект пам’яті Кузьми Скрябіна

Сайт ТСН.ua підготував спецпроект «Im memoriam.Кузьма Скрябін», присвячений життю і творчості відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка, що трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді сьогодні, 2 лютого. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

На сторінці проекту зібрані маловідомі факти з біографії музиканта, його кліпи, в тому числі і останній кліп, прем'єра якого відбулася за декілька днів до смерті Кузьми, а також цитати та архівні фотографії.

 

Редакція ТСН.uа висловлює співчуття його родині та пропонує своїм читачам згадати весь життєвий і творчий шлях Кузьми, який на довгі роки залишиться в серцях мільйонів його шанувальників.

 

Сторінку проекту можна переглянути тут.

 

Нагадаємо, 2 лютого в дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині загинув відомий український співак, письменник і телеведучий, лідер групи «Скрябін» Андрій Кузьменко.

 

Майже п'ять років Андрій Кузьменко був ведучим низки програм телеканалу ICTV «Помилаандерсон» (2010), «Битва націй» (2011), «Бережись автомобіля» (2011), «Дача» (2012-2014), «Машина часу» (2013) та співпрацював з багатьма іншими ЗМІ.

 

Канал «1+1» і студія «Квартал 95» анонсували днями нову програму «Ліга сміху», одним з експертів у якій повинен був стати Кузьма Скрябін.

 

27 лютого о 21.00 на телеканалі «Україна» стартує нове вокальне талант-шоу «Співай як зірка» за турецьким форматом Keep Your Light Shining. членами журі нового вокального шоу «Співай як зірка». Членами журі шоу стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма «Скрябін».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду