На каналі НЛО TV стартує тревел-шоу «Єврочекін»

На каналі НЛО TV стартує тревел-шоу «Єврочекін»

13 Січня 2015
7052
13 Січня 2015
14:10

На каналі НЛО TV стартує тревел-шоу «Єврочекін»

7052
На каналі НЛО TV стартує тревел-шоу «Єврочекін»
На каналі НЛО TV стартує тревел-шоу «Єврочекін»

У неділю, 18 січня, на телеканалі НЛО TV стартує тревел-шоу власного виробництва «Єврочекін». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За концепцією, двоє ведучих подорожують Європою на автомобілі. Їхня мета - «відвідати 20 країн і відчути всі переваги та труднощі неорганізованого автотуризму, дізнатися неписані правила життя і відпочинку у різних країнах, поспілкуватися з українцями, що живуть закордоном та раз і назавжди вирішити суперечку "чи краще там, де нас немає"».

 

Ведучі - Андрій Прєдєлін і Дмитро Ворожко. «Андрій - прогресивний і сучасний, вільно говорить п'ятьма мовами, мріє побачити Україну повноцінним членом Європейського Союзу. Діма живе стереотипами пострадянського простору, найбільше любить Україну і все українське і дуже скептично ставиться до вступу нашої країни до ЄС», - анонсує телеканал.

 

Під час перегляду тревел-шоу телеглядачі з'ясовуватимуть інформацію практичного характеру щодо того, що таке «зелена карта»,  що робити, якщо сталося ДТП; як вибрати готель; як заощадити на мобільному зв'язку тощо.

 

 

Виходитиме «Єврочекін» щонеділі о 16.55.

 

Нагадаємо, 7 грудня на телеканалі НЛО TV відбулась прем'єра мультсеріалу власного виробництва «Біба і Боба».  Проект буде виходити в ефірі НЛО TV щонеділі о 22.45. Героями комедійного мультсеріалу стали двоє своєрідних хлопців, які живуть у великому місті і готуються до вступу у ВНЗ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7052
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду