Севгіль Мусаєва переходить в «Українську правду» – ЗМІ

Севгіль Мусаєва переходить в «Українську правду» – ЗМІ

21 Жовтня 2014
4514

Севгіль Мусаєва переходить в «Українську правду» – ЗМІ

4514
Севгіль Мусаєва переходить в «Українську правду» – ЗМІ
Севгіль Мусаєва переходить в «Українську правду» – ЗМІ

Журналістка Севгіль Мусаєва залишає засноване нею ділове інтернет-видання Hubs і переходить працювати в «Українську правду». Про це повідомляє AIN.ua з посиланням на кілька джерел на медіаринку.

 

Севгіль Мусаєва повідомила «Детектор медіа», що не коментує цю інформацію. Додзвонитися до головного редактора «Української правди» Олени Притули ТК не вдалося.

 

За даними джерел AIN.ua, в «Українській правді», пані Мусаєва займе одну з керівних посад - головного редактора або його заступника. «Таку пропозицію роблять раз у житті, вона не могла відмовитися», - говорить один зі співрозмовників AIN.UA.

 

«Українська правда» - найпопулярніше інтернет-видання країни, щодня його відвідує близько 800 тис. користувачів. Нещодавно «Українську правду» залишили заступник головного редактора Сергій Лещенко і журналіст Мустафа Найєм. Вони прийняли рішення піти в політику і балотуються в парламент за партійними списками «Блоку Петра Порошенка».

 

Севгіль Мусаєвій 27 років. Журналістську кар'єру вона починала в газеті «Дело» та журналі «Власть денег». Влітку 2011 року вона перейшла в УМХ на посаду кореспондента журналу Forbes. Однією з найпомітніших публікацій журналістки у Forbes стало розслідування про молодого харківському олігарха Сергія Курченко (наразі він переховується від правосуддя за кордоном). Після того, як Курченко купив «Український медіахолдинг», пані Мусаєва звільнилася з Forbes. Через кілька місяців, Севгіль разом з колишніми журналістами Forbes, Liga.net та інших видань запустила ділове інтернет-видання Hubs.

 

Зараз редакція Hubs налічує сім осіб. За словами джерела AIN.UA, разом із Севгіль Мусаєвою в «Українську правду» піде ще одна екс-співробітниця Forbes Марія Жартовська, яка писала для Hubs позаштатно. За словами джерел AIN.UA, редакцію Hubs очолить новий редактор - його ім'я поки невідомо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4514
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду