Христина Бердинських закриває проект «Єлюди»

Христина Бердинських закриває проект «Єлюди»

26 Травня 2014
5063

Христина Бердинських закриває проект «Єлюди»

5063
Христина Бердинських закриває проект «Єлюди»
Христина Бердинських закриває проект «Єлюди»

Журналістка Христина Бердинських закриває проект «Єлюди», присвячений  портретам простих учасників Євромайдану. Про це засновниця проекту написала на своїй сторінці у Facebook.

 

Христина Бердинських повідомила, що цього тижня допише ще три історії з Дніпропетровська і потім припинить оновлювати Facebook-сторінку проекту.

 

«Справа в тому, що проект виник у кризових умовах, а вже хочеться повертатись до нормального життя. Я вдячна читачам, волонтерам з різних країн світу, людям, які відкривали мені серця і розповідали свої історії. Також дякую тим, хто був зі мною увесь цей час. І моїм друзям, які не бачили мене по 4-5 місяців (я це зараз намагаюсь виправити))), але завжди мене морально підтримували. Також дякую усім, хто переказував гроші на підтримку проекту. Без цього він не протримався би так довго», - написала Христина Бердинських.

 

Також журналістка додала, що при потребі вона продовжить працювати над проектом. «Звісно, якщо ситуація в країні цього потребуватиме, я знову почну оновлювати фб-сторінку Єлюди (я ж її не видаляю)», - запевнила авторка.

 

Нагадаємо, в українському видавництві «Брайт Стар Паблішинг» готується до друку книга  Христини Бердинських, упорядкована на базі матеріалів проекту «Єлюди - Maidaners». За словами авторки до видання увійде понад 130 сюжетів, поданих так, як вони були опубліковані на Facebook-сторінці - історія, фотографія, дата. Також у чорно-білому форматі будуть опубліковані світлини Христини Бердинських.

 

Як писала «Детектор медіа» Христина Бердинських стала одинадцятою лауреаткою премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду