detector.media
26.05.2014 14:50
Христина Бердинських закриває проект «Єлюди»
Христина Бердинських закриває проект «Єлюди»

Журналістка Христина Бердинських закриває проект «Єлюди», присвячений  портретам простих учасників Євромайдану. Про це засновниця проекту написала на своїй сторінці у Facebook.

 

Христина Бердинських повідомила, що цього тижня допише ще три історії з Дніпропетровська і потім припинить оновлювати Facebook-сторінку проекту.

 

«Справа в тому, що проект виник у кризових умовах, а вже хочеться повертатись до нормального життя. Я вдячна читачам, волонтерам з різних країн світу, людям, які відкривали мені серця і розповідали свої історії. Також дякую тим, хто був зі мною увесь цей час. І моїм друзям, які не бачили мене по 4-5 місяців (я це зараз намагаюсь виправити))), але завжди мене морально підтримували. Також дякую усім, хто переказував гроші на підтримку проекту. Без цього він не протримався би так довго», - написала Христина Бердинських.

 

Також журналістка додала, що при потребі вона продовжить працювати над проектом. «Звісно, якщо ситуація в країні цього потребуватиме, я знову почну оновлювати фб-сторінку Єлюди (я ж її не видаляю)», - запевнила авторка.

 

Нагадаємо, в українському видавництві «Брайт Стар Паблішинг» готується до друку книга  Христини Бердинських, упорядкована на базі матеріалів проекту «Єлюди - Maidaners». За словами авторки до видання увійде понад 130 сюжетів, поданих так, як вони були опубліковані на Facebook-сторінці - історія, фотографія, дата. Також у чорно-білому форматі будуть опубліковані світлини Христини Бердинських.

 

Як писала «Детектор медіа» Христина Бердинських стала одинадцятою лауреаткою премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY