Deutsche Welle шукає досвідчених журналістів та редакторів для нових проектів

Deutsche Welle шукає досвідчених журналістів та редакторів для нових проектів

25 Квітня 2014
5555

Deutsche Welle шукає досвідчених журналістів та редакторів для нових проектів

5555
Deutsche Welle шукає досвідчених журналістів та редакторів для нових проектів
Deutsche Welle шукає досвідчених журналістів та редакторів для нових проектів

Українська редакція німецької медіакомпанії Deutsche Welle шукає журналістів та редакторів з досвідом роботи в інтернет-ЗМІ, друкованих ЗМІ або на телебаченні. Про це повідомляється на сайті DW.

 

«У найближчі місяці українська редакція німецької медіакомпанії DeutscheWelle планує запуск низки нових проектів і форматів. У зв'язку з цим ми шукаємо журналістів та редакторів, які мають досвід роботи в інтернет-ЗМІ, друкованих ЗМІ або на телебаченні»,  повідомляють претендентам на вакансії.

 

Обов'язковими вимогами до всіх кандидатів є наявність вищої освіти, досвід журналістської роботи не менше трьох років, обов'язкове знання мов (українська - рідна, російська - на рівні рідної, німецька - вільно, бажано знання англійської). Також серед вимог - базові знання про Німеччину та Євросоюз, готовність переїхати до Німеччини (редакція розташована в Бонні) та дозвіл на проживання і/або дозвіл на роботу у ФРН (бажано, але не обов'язково).

 

Необхідно також мати хоча б одну з таких кваліфікацій: тематична спеціалізація: політика/суспільство і/або економіка/фінанси; досвід роботи репортером, оглядачем або випусковим редактором; досвід реалізації інтерактивних проектів, просування контенту в соціальних мережах.

 

Резюме та мотиваційного листа слід надсилати до 4 травня нинішнього року на ім'я керівника Української редакції DeutscheWelle Берндa Йоганнa (Bernd Johann). Документи можуть бути складені українською, англійською або німецькою мовою.

 

Адреса Deutsche Welle: Hildegard.Guenterberg@dw.de

 

Поштова адреса:

Deutsche Welle
Bernd Johann
Osteuropa-Programme/Ukrainische Redaktion
Kurt-Schumacher-Straße 3
53113 Bonn

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5555
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду