У Керчі невідомі намагались підпалити машину директора ТРК «Бриз»

У Керчі невідомі намагались підпалити машину директора ТРК «Бриз»

26 Лютого 2014
4627

У Керчі невідомі намагались підпалити машину директора ТРК «Бриз»

4627
У Керчі невідомі намагались підпалити машину директора ТРК «Бриз»
У Керчі невідомі намагались підпалити машину директора ТРК «Бриз»

У ніч з 25 на 26 лютого невідомі намагалися спалити автомобіль директора ТРК «Бриз» (Керч, АР Крим) Олени Батракової, наливши бензин в гараж, де стояла машина. Про це повідомляє інтернет-видання «Керчь.ФМ» з посиланням на пані Батракову.

 

Як розповіла Олена Батракова, її машина знаходилась у гаражі, тому зловмисникам не вдалось легко спалити її автомобіль.

 

«Гараж залізний, проникнути в нього зловмисники не змогли. Вони залізли на дах, через вентиляційний отвір налили бензин. Потім туди опустили мотузку, просочену бензином. Поруч заткнули солому в трубу і спробували все це підпалити за допомогою ганчір'яної рукавички білого кольору. Займання не відбулося. З якої причини мотузка не зайнялася, я не знаю. Обвуглену рукавичку в якості речового доказу вилучили співробітники міліції», - деталізувала пані Батракова.

 

За даним фактом директор ТРК «Бриз» написала заяву в міліцію. Вона вважає, що спроба підпалу машини пов'язана з її професійною діяльністю.

 

«Наш сайт «Керчь.ФМ» незалежно висвітлює всі події в місті. Ми пишемо про всі події які відбуваються в місті, та особливо важливі події, які відбуваються в Криму та в Україні, і можуть вплинути на життя керчан. Редакції сайту і керівництву ТРК «Бриз» неодноразово надходили погрози від невідомих осіб. Я вважаю, що загострення криміногенної обстановки пов'язано з нестабільною політичною ситуацією в країні», - зазначила медійниця.

 

Директор ТРК «Бриз» вимагає у міліції Керчі негайно провести об'єктивне розслідування.

 

Колективи журналістів сайту «Керчь.ФМ» і ТРК «Бриз» закликають міліцію Керчі зробити все можливе, щоб зупинити бандитизм і підпали на вулицях міста.

 

Нагадаємо, у ніч з 24 на 25 лютого в Сімферополі невідомі кинули у вікно одного з приміщень ТРК «Чорноморська» пляшку із, ймовірно, запальною сумішшю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду