detector.media
26.02.2014 15:30
У Керчі невідомі намагались підпалити машину директора ТРК «Бриз»
У Керчі невідомі намагались підпалити машину директора ТРК «Бриз»

У ніч з 25 на 26 лютого невідомі намагалися спалити автомобіль директора ТРК «Бриз» (Керч, АР Крим) Олени Батракової, наливши бензин в гараж, де стояла машина. Про це повідомляє інтернет-видання «Керчь.ФМ» з посиланням на пані Батракову.

 

Як розповіла Олена Батракова, її машина знаходилась у гаражі, тому зловмисникам не вдалось легко спалити її автомобіль.

 

«Гараж залізний, проникнути в нього зловмисники не змогли. Вони залізли на дах, через вентиляційний отвір налили бензин. Потім туди опустили мотузку, просочену бензином. Поруч заткнули солому в трубу і спробували все це підпалити за допомогою ганчір'яної рукавички білого кольору. Займання не відбулося. З якої причини мотузка не зайнялася, я не знаю. Обвуглену рукавичку в якості речового доказу вилучили співробітники міліції», - деталізувала пані Батракова.

 

За даним фактом директор ТРК «Бриз» написала заяву в міліцію. Вона вважає, що спроба підпалу машини пов'язана з її професійною діяльністю.

 

«Наш сайт «Керчь.ФМ» незалежно висвітлює всі події в місті. Ми пишемо про всі події які відбуваються в місті, та особливо важливі події, які відбуваються в Криму та в Україні, і можуть вплинути на життя керчан. Редакції сайту і керівництву ТРК «Бриз» неодноразово надходили погрози від невідомих осіб. Я вважаю, що загострення криміногенної обстановки пов'язано з нестабільною політичною ситуацією в країні», - зазначила медійниця.

 

Директор ТРК «Бриз» вимагає у міліції Керчі негайно провести об'єктивне розслідування.

 

Колективи журналістів сайту «Керчь.ФМ» і ТРК «Бриз» закликають міліцію Керчі зробити все можливе, щоб зупинити бандитизм і підпали на вулицях міста.

 

Нагадаємо, у ніч з 24 на 25 лютого в Сімферополі невідомі кинули у вікно одного з приміщень ТРК «Чорноморська» пляшку із, ймовірно, запальною сумішшю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY