Невідомі побили фотокора УНН, коли той знімав пожежу в офісі Партії регіонів

18 Лютого 2014
3983

Невідомі побили фотокора УНН, коли той знімав пожежу в офісі Партії регіонів

3983
Невідомі побили фотокора УНН, коли той знімав пожежу в офісі Партії регіонів

Невідомі біля урядового кварталу побили фотографа інформаційного агентства «Українські національні новини» (УНН) Олександра Козаченка та розбили йому камеру. Про це повідомляє УНН.

 

Пан Козаченко повідомив, що він знімав пожежу в офісі Партії регіонів.

 

«Я разом із фотокором Максимом Требуховим та іншими фотографами, одягненими, як і я, у жилети з написами "Преса", знімали пожежу у офісі Партії регіонів та як її гасять. До нас підбігли невідомі, почали вимагати припинити зйомку, а коли ми відмовились, то вони застосували до мене та Максима фізичну силу, побили камеру. Максиму дісталося більше, я встиг відійти», - розповів пан Козаченко.

 

Розбита камера журналіста

 

Нагадаємо, фотокореспондент Forum.ua Максим Требухов, який публікується у ЗМІ під псевдонімом Максим Перепелиця, зазнав нападу з боку співробітників офісу Партії регіонів. У нього зламано ніс та пошкоджена права частина обличчя.

 

Як писала «Телекртика», 18 лютого, під час висвітлення масових заворушень у центрі Києва станом на 16.00 постраждали близько 10 журналістів.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook Євгена Котенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3983
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду