Журналісту «Громадського ТБ» зламали руку і проломили череп, оператору пошкодили ногу (УТОЧНЕНО)

18 Лютого 2014
4370

Журналісту «Громадського ТБ» зламали руку і проломили череп, оператору пошкодили ногу (УТОЧНЕНО)

4370
Журналісту «Громадського ТБ» зламали руку і проломили череп, оператору пошкодили ногу (УТОЧНЕНО)

Сьогодні, 18 лютого, у Києві біля Будинку офіцерів силовики напали на журналіста «Громадського ТБ» Анатолія Морозова. Про це повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на «Громадське ТБ».

 

Під час нападу він якраз стрімив для «Громадського ТБ», був маркований як журналіст - бейджиком та був у жилеті «Пресса».

 

«Морозова побив "Беркут". Він був у жилеті з написом "Преса". Показував силовикам посвідчення. У відповідь вони сказали, що він фашист і побили його на очах у інших», - розповіли на «Громадському ТБ».

 

За інформацією «Громадського ТБ», журналісту зламали щелепу. Наразі пана Морозова госпіталізовано до лікарні. Зв'язку з ним немає.

 

Згодом «Громадське ТБ» оприлюднило відео розповіді Анатолія Морозова про напад на нього. На відео видно, що в журналіста не зламано щелепу. За словами постраждалого, силовики зламали йому руку та проломили череп біля ока.

 

 

 

 

Також 18 лютого постраждав відеограф «Громадського ТБ». Він пошкодив ногу, коли поруч вибухнула світлошумова граната, повідомляє Twitter «Громадського ТБ». За інформацією ІМІ, постраждалого звуть Микита Діденко.

 


 

«Детектор медіа»

Фото - Twitter

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4370
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду