У Гліба Гараніча на грудях розірвалася світлошумова граната (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

18 Лютого 2014
4924

У Гліба Гараніча на грудях розірвалася світлошумова граната (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

4924
Журналіста забрала «швидка»
У Гліба Гараніча на грудях розірвалася світлошумова граната (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

18 лютого під час сутичок на перехресті вулиць Шовковичної та Інститутської було поранено фотокореспондента агенції Reuters Гліба Гараніча: йому на груди влучила і розірвалася світлошумова граната. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на УНІАН.

 

Граната розірвала одяг. Потерпілого відвели до автомобіля швидкої допомоги. Як пишуть у Facebook колеги пана Гараніча, він був у бронежилеті.

 


Пізніше фотограф Влад Содель повідомив у Facebook, що пан Гараніч уцілів, але його камеру розбито.

 

 

 

Розірваний гранатою бронежилет і куртка Гліба Гараніча

 

Раніше 5 канал повідомляв про те, що під час сутичок постраждав журналіст інформагентства Reuters, не уточнюючи прізвища.

 

Гліб Гараніч уже отримував травми під час висвітлення масових протестів у Києві, що тривають з кінця листопада. 30 листопада йому розбили голову.

 

«Детектор медіа»

Фото Євгена Котенка з Facebook Влада Соделя з Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4924
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду