Після сюжету «Грошей» було звільнено вісім міліціонерів

Після сюжету «Грошей» було звільнено вісім міліціонерів

8 Серпня 2013
13229

Після сюжету «Грошей» було звільнено вісім міліціонерів

13229
Після сюжету «Грошей» було звільнено вісім міліціонерів
Після сюжету «Грошей» було звільнено вісім міліціонерів

Після виходу в ефір сюжету програми «Гроші» на каналі «1+1», де йшлося про корупційні схеми в бізнесі на мобільних кав'ярнях, і порушення кримінальної справи з Дніпровського райвідділу було звільнено вісім міліціонерів. Про це «Детектор медіа» повідомив автор сюжету Олексій Кутєпов.

 

Серед звільнених - підполковник міліції Михайло Баб'як, якому журналіст давав хабара в рамках журналістського експерименту.

 

Нагадаємо, в сюжеті «Грошей» йшлося про те, як працівники міліції вимагають хабарі у компанії, що організовує продажі кави з авто на вулицях Києва. У рамках матеріалу журналіст провів експеримент: виступив сам у ролі підприємця та поспілкувався з підполковником міліції Михайлом Баб'яком і на його вимогу дав йому хабара. За фактом, оприлюдненим у ЗМІ, прокуратура порушила кримінальну справу за ч. 1 ст. 368 ККУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13229
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Туціьут
3915 дн. тому
Олекса, респект!
Вася
3915 дн. тому
Возникает вопрос? и зачем нам такая милиция, которая с нас только деньги собирает...??? Журналисты делают свою работу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду