Прямий ефір ТВі забезпечують оператори і режисери ICTV? (ДОПОВНЕНО)

26 Квітня 2013
9728

Прямий ефір ТВі забезпечують оператори і режисери ICTV? (ДОПОВНЕНО)

9728
Прямий ефір ТВі забезпечують оператори і режисери ICTV? (ДОПОВНЕНО)

Вихід у прямий програм ТВі увечері 26 квітня забезпечують четверо операторів і режисерів телеканалу ICTV. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Оператори і режисери телеканалу ТВі підтримали страйк журналістів і відмовилися видавати програми в ефір до вирішення конфлікту між власниками каналу.

 

Як повідомляли в соцмережах журналісти ТВі, керівництво для забезпечення ефіру розшукувало режисерів і операторів, пропонуючи винагороду в розмірі 300 доларів за годину роботи.

 

Станом на 20:00 в ефірі наживо транслюється «Окрема думка» з ведучими Артемом Шевченком і Єгором Чечериндою та Костянтином Усовим і Олександром Данилюком у якості гостей. Обговорюють конфлікт на ТВі.

 

Один з операторів, з яким поспілкувався на місці кореспондент ТК, сказав, що він є фрілансером.

 

 

 

 


 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook Андрія Сайчука, відео - Facebook Романа Недзельського

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9728
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zloy
4016 дн. тому
Так это те кто из регионов, приехали в Киев и за 300$ продаются...
tv_director
4018 дн. тому
300 долларов за 1 час? В регионах на телевидении люди зарабатывают это за полтора месяца! Так чего же вы удивляетесь, если кто-то из НТКУ (если верить, что это режиссёр оттуда) не выдержал сооблазна? Государственное телевидение всегда бедное...
Сергій Смальчук
4020 дн. тому
не знаю щодо інших, але режисер за пультом і оператори на відео - точно не ICTV-шні!!!
Костин
4020 дн. тому
За пультом сидить Лариса Рябова. Працює на Першому Національному.
vip_gra
4020 дн. тому
1995-1996 роки. Дуже добре пам’ятаю тяганину між двома К – К. Княжицьким і К. Канішевським в ММЦ «Інтерньюз» за бренд «Вікна». Там також колектив розділився. І що?!!! Поки хлопці (й дівчата) чубляться «генерали» руки потирають. Колектив повинен працювати, а не сваритися - екран покаже. А надто незалежні й незгодні нехай спробують пошукати (знайти) на медіа ринку місце для своїх "професійних" вибриків. З повагою до країни, V_Viter P.S. на сьогодні маю кільканадцять знайомих колег серед режисерів, журналістів, операторів, які не можуть знайти роботу або за копійки мучаться (працюють) на усіляких продакшн чи ефірних ТБ, або шукають кращої долі за кордоном, в межах імперії "СНД". З повагою до країни, V_Viter
ZLOY
4021 дн. тому
На ТВ все продажные и не только журналисты
лживая новость на сайте
4021 дн. тому
Ну вот, очередная брехня! Из видеоролика краем глаза засветились операторы ,известные на "Интере" и Первом Национальном, а за реж. пультом не сильно талантливая как режиссер, но способная залезть везде без мыла благодаря женскому шарму (этого не отнять) барышня с УТ-1 и замеченная еще на ТРК "Украина". При чем здесь ICTV?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду