Інтернет-видання Insider шукає редакторів стрічки новин

Інтернет-видання Insider шукає редакторів стрічки новин

26 Червня 2015
2792

Інтернет-видання Insider шукає редакторів стрічки новин

2792
Інтернет-видання Insider шукає редакторів стрічки новин
Інтернет-видання Insider шукає редакторів стрічки новин

Інтернет-виданню Insider на постійну роботу потрібні редактори стрічки новин денної та вечірньої змін. Про це повідомляється на сторінці видання у Facebook.


Обов'язки майбутніх редакторів: моніторинг стрічок новин інформаційних агентств, повідомлень прес-служб, трансляцій прес-конференцій; написання, редагування, публікація новин на стрічці українською та російською мовами; збір коментарів за інформприводами.


Вимоги до кандидатів:


- досвід роботи;
- розуміння політичної та економічної ситуації в Україні та світі;
- орієнтація в ключових політичних гравцях;
- швидкість реакції, уважність, ерудованість;
- аналітичне мислення і скрупульозність при перевірці інформації;
- відмінне володіння українською та російською мовами.

 

Умови роботи на денній зміні - з 10 до 18 години в офісі, вечірньої - з дому з 18 до 24 години.

Охочих податися на вакансію редакція запрошує надсилати свої резюме та запитання на електронну пошту theinsideruateam@gmail.com.

 

Нагадаємо, наприкінці квітня головний редактор видання Insider Тетяна Ніколаєнко розповіла, що проект незабаром оновить дизайн та розділ «Лайфстайл», а також посилить власну рекламу. Подробиці про особливості роботи редакції Insider «Детектор медіа» повідомляла тут.
 

У червні «Громадське радіо» заявило, що шукає контент-менеджера. Інтернет-видання Ain.ua про ІТ-бізнес, стартапи і підприємництво відкрило вакансії журналіста та редактора, а телеканал «Еспресо TV» - журналістів на сайт з тем міжнародної політики та суспільства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2792
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду