detector.media
26.06.2015 18:34
Інтернет-видання Insider шукає редакторів стрічки новин
Інтернет-видання Insider шукає редакторів стрічки новин

Інтернет-виданню Insider на постійну роботу потрібні редактори стрічки новин денної та вечірньої змін. Про це повідомляється на сторінці видання у Facebook.


Обов'язки майбутніх редакторів: моніторинг стрічок новин інформаційних агентств, повідомлень прес-служб, трансляцій прес-конференцій; написання, редагування, публікація новин на стрічці українською та російською мовами; збір коментарів за інформприводами.


Вимоги до кандидатів:


- досвід роботи;
- розуміння політичної та економічної ситуації в Україні та світі;
- орієнтація в ключових політичних гравцях;
- швидкість реакції, уважність, ерудованість;
- аналітичне мислення і скрупульозність при перевірці інформації;
- відмінне володіння українською та російською мовами.

 

Умови роботи на денній зміні - з 10 до 18 години в офісі, вечірньої - з дому з 18 до 24 години.

Охочих податися на вакансію редакція запрошує надсилати свої резюме та запитання на електронну пошту theinsideruateam@gmail.com.

 

Нагадаємо, наприкінці квітня головний редактор видання Insider Тетяна Ніколаєнко розповіла, що проект незабаром оновить дизайн та розділ «Лайфстайл», а також посилить власну рекламу. Подробиці про особливості роботи редакції Insider «Детектор медіа» повідомляла тут.
 

У червні «Громадське радіо» заявило, що шукає контент-менеджера. Інтернет-видання Ain.ua про ІТ-бізнес, стартапи і підприємництво відкрило вакансії журналіста та редактора, а телеканал «Еспресо TV» - журналістів на сайт з тем міжнародної політики та суспільства.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY