Програма «Дістало!» на ICTV нарощує показники

Програма «Дістало!» на ICTV нарощує показники

1 Грудня 2014
1656

Програма «Дістало!» на ICTV нарощує показники

1656
Програма «Дістало!» на ICTV нарощує показники
Програма «Дістало!» на ICTV нарощує показники

У березні 2014 на телеканалі ICTV стартувала програма гострих критичних репортажів і журналістських розслідувань «Дістало!». Із дня прем'єри проект на телеканалі ICTV продовжує нарощувати показники. У другому півріччі 2014-го рейтинг програми зростає.

 

Найбільш рейтинговою програмою другого півріччя стала програма від 15 вересня. Найбільш рейтинговими сюжетами півріччя стали сюжет про про київські бомбосховища, а також сюжет про те, хто і як наживається на торгівлі зброєю під час війни.

 

 

Відео сюжетів доступні на сайті програми «Дістало!»:

http://distalo.ictv.ua/ua/index/view-media/id/69232/page/18         

http://distalo.ictv.ua/ua/index/view-media/id/69234/page/18

 

Ефіри програми викликають все більший резонанс не тільки серед телеглядачів, а й серед інтернет-користувачів. Так, інтернет-аудиторію сайту програми http://distalo.ictv.ua  становлять майже 200 тисяч користувачів, які здійснили півмільйона візитів, переглянувши сумарно 1,4 млн. сторінок.

 

Аудиторія сайту «Дістало!» - практично весь світ, на нього заходять користувачі з 5 континентів. Із території України вчинено 79% візитів, із території РФ - 5,6%, із США - 2,91%, інші країни - до 2% (зафіксовані візити навіть із Північної Кореї).

 

Найпопулярнішим на сайті став сюжет про підпільний сепаратизмі в Харкові (випуск за 8 вересня, 29500 переглядів). На YouTube-каналі найбільше дивилися відео «Нові реалії Криму очима простого місцевого жителя» (випуск за 12 травня, 97 тисяч переглядів). Цей же сюжет став найбільш обговорюваним на YouTube-каналі, зібравши більше тисячі коментарів.

 

Новиною, яку читали найбільше, на сайті http://distalo.ictv.ua  став матеріал про те, як нардеп Юрій Мірошниченко під Києвом відібрав у місцевих жителів озеро (22000 переглядів).

 

Над програмою «Дістало! Працює департамент спецпроектів телеканалу під керівництвом Олександра Семирядченка. Ведучий проекту - Віталій Ковач. Програма «Дістало!» виходить щопонеділка о 20.20 на ICTV.

 

Прес-служба каналу ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду