detector.media
01.12.2014 14:47
Програма «Дістало!» на ICTV нарощує показники
Програма «Дістало!» на ICTV нарощує показники

У березні 2014 на телеканалі ICTV стартувала програма гострих критичних репортажів і журналістських розслідувань «Дістало!». Із дня прем'єри проект на телеканалі ICTV продовжує нарощувати показники. У другому півріччі 2014-го рейтинг програми зростає.

 

Найбільш рейтинговою програмою другого півріччя стала програма від 15 вересня. Найбільш рейтинговими сюжетами півріччя стали сюжет про про київські бомбосховища, а також сюжет про те, хто і як наживається на торгівлі зброєю під час війни.

 

 

Відео сюжетів доступні на сайті програми «Дістало!»:

http://distalo.ictv.ua/ua/index/view-media/id/69232/page/18         

http://distalo.ictv.ua/ua/index/view-media/id/69234/page/18

 

Ефіри програми викликають все більший резонанс не тільки серед телеглядачів, а й серед інтернет-користувачів. Так, інтернет-аудиторію сайту програми http://distalo.ictv.ua  становлять майже 200 тисяч користувачів, які здійснили півмільйона візитів, переглянувши сумарно 1,4 млн. сторінок.

 

Аудиторія сайту «Дістало!» - практично весь світ, на нього заходять користувачі з 5 континентів. Із території України вчинено 79% візитів, із території РФ - 5,6%, із США - 2,91%, інші країни - до 2% (зафіксовані візити навіть із Північної Кореї).

 

Найпопулярнішим на сайті став сюжет про підпільний сепаратизмі в Харкові (випуск за 8 вересня, 29500 переглядів). На YouTube-каналі найбільше дивилися відео «Нові реалії Криму очима простого місцевого жителя» (випуск за 12 травня, 97 тисяч переглядів). Цей же сюжет став найбільш обговорюваним на YouTube-каналі, зібравши більше тисячі коментарів.

 

Новиною, яку читали найбільше, на сайті http://distalo.ictv.ua  став матеріал про те, як нардеп Юрій Мірошниченко під Києвом відібрав у місцевих жителів озеро (22000 переглядів).

 

Над програмою «Дістало! Працює департамент спецпроектів телеканалу під керівництвом Олександра Семирядченка. Ведучий проекту - Віталій Ковач. Програма «Дістало!» виходить щопонеділка о 20.20 на ICTV.

 

Прес-служба каналу ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY