Голова наглядової ради UMH Юрій Ровенський оскаржуватиме заборону на в’їзд в Україну

Голова наглядової ради UMH Юрій Ровенський оскаржуватиме заборону на в’їзд в Україну

22 Травня 2014
4176

Голова наглядової ради UMH Юрій Ровенський оскаржуватиме заборону на в’їзд в Україну

4176
Голова наглядової ради UMH Юрій Ровенський оскаржуватиме заборону на в’їзд в Україну
Голова наглядової ради UMH Юрій Ровенський оскаржуватиме заборону на в’їзд в Україну

Генеральний директор компанії «ВЕТЕК-Медіа» і голова наглядової ради UMH Group (УМХ), що належать бізнесмену Сергію Курченку, громадянин Росії Юрій Ровенський оскаржуватиме рішення української влади про заборону його в'їзду на територію України. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Пан Ровенський уточнив, що про заборону з'їзду в Україну він дізнався у понеділок, 19 травня, та сприйняв цю новину як непорозуміння.

 

«Для мене це рішення стало повною несподіванкою. У даному випадку мені не надали жодних пояснень щодо цього рішення. На даний момент  я ставлюсь до цього саме як до непорозуміння, жодним іншим чином я до цього ставитись не можу. Сподіваюсь, що ситуація проясниться найближчим часом. Є процедура оскарження такого рішення, про яку мене також проінформували, і юристи вже приступили до цієї процедури»,  - сказав голова наглядової ради UMH Group.

 

Юрій Ровенський також додав, що він не знає, як довго триватиме процедура оскарження такого рішення: «Я боюсь, що зараз про це не скаже ніхто. Юристам не доводилось раніше з цим зустрічатись і яка процедура цього оскарження вони зараз з'ясовують».

 

На запитання, чи вплине на нього заборона в'їзду в Україну на його співпрацю з UMH Group (УМХ), Юрій Ровенський відповів, що і далі продовжує працювати у компанії, оскільки його посадові обов'язки не вимагають постійної присутності в Україні.

 

«Операційна діяльність УМХ не була моїм завданням і прерогативою. Тому дуже важливо підкреслити, що операційна діяльність УМХ, не дивлячись на це рішення, яким би суперечливим і сумнівним воно не було б, продовжується у штатному режимі. У мої функції входили завдання стратегічного характеру, планування, координації діяльності та розвиток комплексу. Тому на сьогоднішній день підстав говорити про припинення (співпраці - ТК) у мене немає. У мене є відповідні обов'язки перед трудовим колективом і перш за все  - акціонером, і якщо у мене не буде якихось форсмажорних ситуацій у вигляді заборони на в'їзд, я надіюсь, що це буде відмінено або оскаржено, то я , звичайно, продовжуватиму свою діяльність», - запевнив генеральний директор компанії «ВЕТЕК-Медіа» і голова наглядової ради UMH Group.

 

Також пан Ровенський повідомив, що йому невідомо про випадки заборони в'їзду в Україну іншим співробітникам UMH Group.

 

Нагадаємо, в травні Служба безпеки України заявила, що викрила факти безпосередньої причетності Сергія Курченка до реалізації злочинних механізмів з придбання на користь фінансово-промислової групи СЄПЕК (ВЕТЭК) медіахолдингу UMH group (ТОВ «Український медіа холдинг»).

 

Раніше СБУ затримала юрисконсульта Сергія Курченка, члена наглядової ради UMH Group Дениса Бугая.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4176
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду