«1+1» звільнив Віталія Седюка

«1+1» звільнив Віталія Седюка

18 Травня 2014
6134

«1+1» звільнив Віталія Седюка

6134
«1+1» звільнив Віталія Седюка
«1+1» звільнив Віталія Седюка

Канал «1+1» припинив трудові відносини з журналістом Віталієм Седюком. «Відсьогодні журналіст не представляє інтереси компанії», - йдеться в повідомленні прес-служби каналу 17 травня.

 

Також представники «1+1» додають: «Витівка журналіста на червоній доріжці Канського кінофестивалю - особиста ініціатива Віталія й редакцію каналу журналіст про свої плани не повідомляв. Компанії «1+1 Медіа» прикро за незручності, які своєю поведінкою журналіст спричинив американській актрисі Америці Феррері. Така поведінка журналіста суперечить цінностям компанії та уявленням про журналістську етику.

 

Нагадаємо, 16 травня Віталій Седюк спробував підняти сукню голлівудській акторці Америці Феррер, коли вона піднімалася сходами Палацу Фестивалів у супроводі творців мультфільму «Як приручити дракона 2». Після цього журналіста затримали й передали правоохоронним органам. Незабаром ним займеться прокуратура, повідомляє AFP з посиланням на джерела в поліції.

 

Раніше скандально відомий журналіст відзначився витівками на адресу Уілла СмітаМадонниАдель і Леонардо Ді Капріо.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://tsn.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6134
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася
3637 дн. тому
О Боже! "Така поведінка суперечить цінностям компанії". А когда он ДО этого дебилоидом выставлялся, а "Сниданок" это всё взахлеб пиарил - ничего этике не противоречило? Когда в паху Ди Каприо носом прижимался... Когда белым лебедем на "Оскар" нарядился? Не было чудесных заголовком на ТСН - что, мол, "Киноакадемия испугалась журналиста 1+1"??? Поздно выгнали.
123
3637 дн. тому
далба...й..о...б
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду