Затримано вже двох підозрюваних у нападі на Чорновол

Затримано вже двох підозрюваних у нападі на Чорновол

25 Грудня 2013
5675

Затримано вже двох підозрюваних у нападі на Чорновол

5675
Затримано вже двох підозрюваних у нападі на Чорновол
Затримано вже двох підозрюваних у нападі на Чорновол

Встановлено трьох осіб, причетних до нападу на журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол, двоє з них затримані, з ними проводять слідчі дії. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України.

 

«Розслідування кримінального провадження за фактом нападу на Тетяну Чорновол перебуває на моєму особистому контролі. Ми створили потужну слідчо-оперативну групу з числа кращих слідчих та працівників оперативних підрозділів», - заявив міністр.

 

Віталій Захарченко висловив жаль з приводу того, що правоохоронцям не дали можливості одразу ознайомитися із записом відеореєстратора з автомобіля потерпілої. Проте незважаючи на це не минуло ще й доби, як уже встановлено трьох осіб, причетних до цього злочину. Це - власник автомобіля та двоє чоловіків, які також були присутні на місці події.

 

Зараз двоє вже затримані, з ними проводяться слідчі дії. Встановлюються й мотиви нападу. Також здійснюються оперативні заходи, направлені на затримання ще одного підозрюваного.

 

«Міністерство внутрішніх справ зацікавлене у тому, щоб якомога швидше знайти та затримати всіх осіб, причетних до цього злочину, аби встановити об'єктивну картину подій тієї ночі та притягнути винних до відповідальності», - йдеться в повідомленні МВС.

 

Раніше ЗМІ повідомляли, а МВС підтвердило затримання одного підозрюваного в нападі на журналістку та громадську активістку Тетяну Чорновол і розшук іще двох. За інформацією 5-го каналу, затриманий є власником автомобіля. Натомість, за даними УНІАН, власник автомобіля до скоєння нападу на Тетяну Чорновол не причетний.

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як її переслідували на машині та вдарили машину кілька разів кузовом. За фактом побиття міліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду