Тітушку могли видати недійсне посвідчення, але він стане журналістом (ОНОВЛЕНО)

Тітушку могли видати недійсне посвідчення, але він стане журналістом (ОНОВЛЕНО)

18 Листопада 2013
5849
18 Листопада 2013
17:29

Тітушку могли видати недійсне посвідчення, але він стане журналістом (ОНОВЛЕНО)

5849
Тітушку могли видати недійсне посвідчення, але він стане журналістом (ОНОВЛЕНО)
Тітушку могли видати недійсне посвідчення, але він стане журналістом (ОНОВЛЕНО)

Журналістське посвідчення Вадима Тітушка - не дійсне. Такі висновки робить інтернет-видання «Наші гроші» за результатами свого дослідження.

 

Нагадаємо, Вадим Тітушко, якого засуджено за напад на журналістів до двох років умовного покарання, начебто отримав посвідчення журналіста продакшн-телестудії «Діалог». 

 

За інформацією «Наших грошей», ТОВ «Центр культури «Діалог» (код ЄДР 37534584) станом на 1 листопада не зареєстрований у Державному реєстрі телерадіоорганізацій. Не значиться підприємство і в реєстрі друкованих ЗМІ та інформагентств, що є порушенням закону.

 

Журналістське посвідчення Вадима Тітушка підписане В'ячеславом Домбровським, який був директором «Діалогу» до серпня 2011 року, і зараз не має право підписувати офіційні документи у якості директора. З 2011 року директором ТОВ «Центр культури «Діалог» є Анна Найда, дружина засновника і генпродюсера товариства Армена Мартиросяна.

 

«Тітушковий піар отримає своє продовження лише в політичній площині, - звертає увагу видання.

 

За інформацією інтернет-видання «Наші гроші», Армен Мартиросян очолював  громадську організацію «Громадський союз» про порушення у ході парламентських виборів у 2012 році: « На тих виборах Мартиросян дозволив собі провести прес-конференцію щодо подій у окрузі №94 (Київська обл.), де провладна Тетяна Засуха змагалась з опозиціонером Віктором Романюком. Тоді він повідомив, що Засуха і Романюк однаково порушували правила ведення передвиборчої боротьби, і цю заяву розігнали по багатьом виданням».

 

Також «Наші гроші» додають: «Звісно, було б цікаво подивитись пару сезонів фрік-шоу «Як спорт допомагає зекам стати на шлях виправлення». І ми не тільки про Тітушка. Усе-таки видача фальшивих документів в Україні поки що карається законом. Особливо, "у складі  групи осіб" і " з завідомо шахрайською метою". Так що, як побачите Тітушка із посвідченням - кличте міліцію. Тим паче, що вони вже добре знайомі».

 

Армен Мартиросян не зміг сьогодні, 18 листопада, прокоментувати «Детектор медіа» висновки розслідування інтернет-видання  «Наші гроші» щодо недійсного посвідчення Вадима Тітушка і пообіцяв це зробити згодом. При цьому керівник запевнив, що засуджений «спортсмен» буде працювати журналістом. «Тітушко буде у нас кореспондентом з легальним посвідченням. І ми зробимо проект за його участю. Це факт», - заявив пан Мартиросян.

 

Нагадаємо, 18 жовтня журналістка Оксана Шкода заявила, що Вадим Титушко, якого суд визнав винним у вчиненні хуліганських дій проти журналістів Владислава Соделя та Ольги Сніцарчук під час мітингу опозиції 18 травня,  отримав посвідчення журналіста та планує стати телеведучим. Посвідчення «спортсмену» надала продакшн-телестудія «Діалог». Генеральний продюсер студії Армен Мартиросян підтвердив «Детектор медіа» цю інформацію особисто.

 

2 вересня, Шевченківський районний суд міста Києва затвердив мирову угоду про примирення та засудив Вадима Тітушка до двох років умовного покарання за хуліганські дії, вчинені стосовно журналістів 18 травня на мітингу опозиції. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 18 травня, під час мітингу опозиції (близько 14.20) невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та  Владислава Соделя. Це відбувалося на очах правоохоронців, які не захищали журналістів, хоча ті зверталися по допомогу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5849
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
київ
3812 дн. тому
Це надо бути дурнем,щоб повірите що це бидло може бути журналістом.На ринку таких дипломів повно.Хай він з ним сходить до уборни.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду