Попереднє слідство у справі Надії Савченко завершено – адвокат

Попереднє слідство у справі Надії Савченко завершено – адвокат

21 Травня 2015
2834

Попереднє слідство у справі Надії Савченко завершено – адвокат

2834
Попереднє слідство у справі Надії Савченко завершено – адвокат
Попереднє слідство у справі Надії Савченко завершено – адвокат

Слідчий комітет РФ закінчив слідство у справі української льотчиці, народного депутата Надії Савченко. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив один із її адвокатів Марк Фейгін.

 

«Попереднє слідство закінчено. Далі ознайомлення зі статтею 217 Кримінально-процесуального кодексу  Російської Федерації (об'єднання і виділення матеріалів досудового розслідування. - ТК)», - зазначив, зокрема, адвокат.

 

Як розповів адвокат у коментарі інформагентству «Интерфакс», знайомство з матеріалами справи може тривати півтора місяці та завершиться, імовірно, в другій половині липня.

 

Обсяг паперів - 24 томи по 300 сторінок. Спочатку з цими матеріалами знайомитимуться потерпілі, потім - адвокати.

 

Як акцентував Марк Фейгін, і досі неясно, де судитимуть Надію Савченко.

 

Нагадаємо, Басманний суд Москви продовжив арешт Надії Савченко до 30 червня.

 

24 квітня російське слідство пред'явило Надії Савченко звинувачення в остаточній редакції: пособництво у вбивстві двох журналістів ВДТРК улітку 2014 року на Донбасі, незаконному перетині кордону Росії, хоча наявні багато доказів того, що льотчицю викрали і перевезли через російський кордон. Вона своєї «провини» не визнала.

 

Наприкінці березня Російська Федерація офіційно відмовилася визнати дипломатичний імунітет народного депутата, делегата України в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Надії Савченко. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду