Надію Савченко відвідав український консул

Надію Савченко відвідав український консул

10 Січня 2015
3875

Надію Савченко відвідав український консул

3875
Надію Савченко відвідав український консул
Надію Савченко відвідав український консул
Ув'язнену у Росії українську льотчицю, народного депутата від партії «Батьківщина» Надію Савченко відвідав консул України в Москві Геннадій Брескаленко. Про це на свої сторінці у Twitter розповів адвокат затриманої Марк Фейгін.
 
Посилаючись на дані пана Брескаленка, адвокат зазначив, що Надія Савченко втратила понад 10 кілограмів ваги.
 
Нагадаємо, розпочала голодування льотчиця  13 грудня 2013 року. Вона має намір продовжувати голодвання до 26 січня 2015 року - дати, коли розпочинається сесія Парламентської ради Європи (ПАРЄ) у Страсбурзі (Франція). Якщо вона вступить у повноваження делегата ПАРЄ від України і набере дипломатичній імунітет, російська влада повинна  її відпустити з-під варти, каже пан Фейгін.
 
Через голодування пані Савіенко знову перевели до камери-одиночки.
 
У Росії Надію Савченко звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів. Сама вона всі звинувачення відкидає, її захист наполягає, що Савченко викрали і примусово вивезли з території України. 
 
5 січня в інтернеті стартувала міжнародна інтернет-акція на підтримку Надії Савченко. Активісти створюють і поширюють у мережах Twitter i Facebook фото- та відеоматеріали з інформацією про Надію Савченко різними мовами і поширюють її з хештегом #FreeSavchenko.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду