До 1 вересня 2013 - приймаються роботи до конкурсу на краще представлення української книги у ЗМІ

10 Січня 2013
4675
10 Січня 2013
15:58

До 1 вересня 2013 - приймаються роботи до конкурсу на краще представлення української книги у ЗМІ

4675
До 1 вересня 2013 - приймаються роботи до конкурсу на краще представлення української книги у ЗМІ

Держкомтелерадіо України оголосив щорічний конкурс на краще представлення української книги в друкованих та електронних ЗМІ. Його метою є популяризація книжкових видань різної тематики та пропаганда читання.

 

Прийом пропозицій від редакцій друкованих та електронних ЗМІ (теле- та радіоорганізацій), видавництв та видавничих організацій, бібліотек, навчальних закладів, громадських та творчих організацій триватиме до 1 вересня цього року.

 

Нагадаємо, на конкурс подаються публікації в газетах і журналах, радіо- чи телепередачі, а також короткі відомості про автора, відгуки читацької чи глядацької аудиторії (за наявності) тощо.

 

Відповідно, усі роботи змагатимуться у трьох номінаціях - визначатиметься краща стаття, теле- і радіопрограма.

 

Оцінює надані на конкурс роботи журі, яке очолює перший заступник голови Держкомтелерадіо Анатолій Мураховський. До його складу також входять голова Національної спілки письменників України Віктор Баранов, заступник директора Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка Сергій Гальченко, представники Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів, Національної радіокомпанії та Національної телекомпанії України й інші.

 

При підбитті підсумків конкурсу враховуються актуальність публікацій, радіо- і телепередач, оригінальність подачі матеріалу, тираж друкованого видання та рейтинг електронного ЗМІ, в яких був оприлюднений журналістський матеріал.

 

Переможці будуть нагороджені дипломами.

 

Докладніше про конкурс дивіться тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду